Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Neox, a jakieś konkrety? Czy może to nie właściciel zajmuje się dowalaniem komu popadnie, a ty zajmujesz się antyreklamą omniadda? Już w którymś wątku (omniadda albo omnispeeda) napisałem co sądzę o ludziach Twojego pokroju, dzięki którym te wątki są zaspamione na maksa i ciężko jest cokolwiek znaleźć na temat tych platform wśród bezwartościowego syfu. Czy ty masz jakiś problem ze sobą, że musisz się dowartościowywać jechaniem po innych ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Panu neox chodzi o to: https://www.omniadd.pl/index.php/topic,351....00.html#msg2000 (niestety pan Neox znów zabłysną "inteligencją" i po raz kolejny miałem możliwość przejechania się po nim jak rozpędzony czołg po drzewie - jak wiecie drzewo nie potrafi się ugiąć (neox czytać z zrozumieniem) tylko się łamie i koniec jego życia na tym padole gdzie każdy po nim .... )

Żeby nie było za bardzo OFF to na jutro aktualizacja OA jest planowana i pewnie też będzie dla OS

@kaiba - nie masz co odpuszczać czy nie odpuszczać bo jak powiedziałem na razie nie widzę powodu by robić ankiety i wprowadzać abonament baaa mało tego cena może znacznie ulec zmianie dla OmniADD - tak mi się pomyślało że stać nas na to :D

PS: Specjalnie na cześć neoxa i jego wpadek zmieniłem awatara który pokazuje jak się zachowuję jak widzę kolejnego jego bardzo inteligentnego i wnoszącego do tematu posta

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

obniżka ceny wcale nie musi się równać mniejszym wpływom ze sprzedaży, bo dzięki temu można sprzedać więcej licencji i docelowo zarobić więcej, mimo mniejszej ceny jednostkowej. Wg mnie całkiem rozsądny pomysł.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@kaiba to nie ma znaczenia, obie wersje sa rozwijane w osobna stronę. Nie odpuscimy OmniADD, nadal o nim myslimy.

Tymczasem wyszedł update do 5.4.2+ zawierający tym razem głównie poprawki:

* poprawa korzystania z prywatnych proxy w bazie danych

* poprawiona kompatybilnosc ze starszymi wersjami Wordpress'a (starsze niz 2.9)

* poprawione rozne schematy maili w Wordpress'ach

Do sciagniecia z forum omniadd.pl w tym temacie oraz z auto aktualizacji

Jeśli komuś OmniADD zbyt długo się loguje ustawcie sobie crona clean.php w zadaniach cron. Zbyt duza ilosc nagromadzonych logow moze znacznie wydluzyc dlugosc logowania.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Mam ustawiony clean.php w cronie, jednak od dłuższego czasu zauważyłem że OA bardzo długo sprawdza dodawanie do bazy katalogów. Wcześniej wyglądało to znacznie szybciej dużą bazę potrafił przefiltrować w mgnieniu oka, a teraz czekam i czekam i doczekać się nie mogę kiedy skończy.

Coś jest nie tak... OS teraz na pewno ma miażdżącą przewagę na OA.

Chwile mnie nie bylo i tak czytam i nie dociera do mnie ze:

- nie ma uaktualniania baz w OA (a to niby miala byc przewaga softu nad konkurencją)

- cena softu spada drastycznie (czyli te nieaktualizowane bazy zostana zaspamowane jeszcze bardziej, nie mowiac o tym ze cena softu przed premiera OS poszla w gore)

Cytaty z Koyotka:

a że sporoooo osób przeszło z OA do OS to szybkość rozwojowa bazy w OA poleci na dno - i ja tu umywam ręce całkowicie

OA ... jest to tańsza alternatywa dla OS jak się skończy okres promocji na OS to będzie dużo tańszy

Za jakość baz nie ja odpowiadam tylko użytkownicy .....

Szkoda że nie przeszedłem na OS wcześniej, teraz juz wiem skąd nagle tyle ofert sprzedaży OmniAda w sieci :D

Pozostała mi przesiadka na DonLinkAge :)

search_auditor_500x80_bf.png

Pozostała mi przesiadka na DonLinkAge :D

Podejrzewam że nie tylko Tobie :)

Nawet nie wiedziałem. A to realny konkurent ? Czy tylko namiastka ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Hmm, jak cena OA spadnie to zaraz beda oferty WYMIANY licencji z OA do DLA i penwie nikt co ma DLA sie nie bedzie chciał wymienić :D

Czy konkuret realny ... Hmmm ... Powiedziałbym raczej "stabilny konkurent".

Już jakoś mało działaja na mnie te oferty zakupu super szybkiej extra dodawarki najlepszej na świecie z uaktualnieniami do końca życia w cenie wyższej niż xrumer :) Pomysł użytkowników żeby płacic abonament za "pozyskiwanie" publicznych baz i "rozwój" aplikacji której rozwój miał być darmowy to już coś czego mój rozum nie pojmuje. Płacenie za śmietnikowe bazy i sztuczna próba utrzymania programu, który bedzie wypychany pewnie za połowe ceny (bo czemu by nie - skoro sie sprzedaje i jest lepszy od wszystkich innych w opinii autora).

Także ja raczej ide w strone bezabonamentowej dodawarki (np DLA) i predziej kupie xrumera niz wydam kase na OS. Zreszta xrumer tanszy i lepszy ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności