Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

76.jpg

Aktualnie zdecydowaliśmy się na obniżenie ceny dla OmniADD dla każdego użytkownika

Nowa cena w sklepie OmniADD v5 - 400 zł

Nowa cena w sklepie OmniPACK1 (OmniADD v5 + OmniPING) - 500 zł

Sklep: https://www.omniworld.pl/

Dodatkowo jeśli ktoś nie potrzebuje rachunku może dokonać zakupu w następujących cenach: (cena pomniejszona o koszty księgowości / rachunkowości)

Nowa cena prywatna OmniADD v5 - 300 zł

Nowa cena prywatna OmniPACK1 (OmniADD v5 + OmniPING) - 400 zł

Aby dokonać zakupu prywatnego należy dokonać wpłaty na konto bankowe (PKO BP)

Nr konta: 39 1020 4287 0000 2702 0079 4859

Odbiorca: Piotr Kiper

Tytuł: Zakup promocyjny OmniADD PiO

Po dokonaniu wpłaty po 24h proszę o kontakt na GG / PW / Maila - proszę poczekać 24h (tyle czasu potrzebuje zazwyczaj przelew - chyba że też idzie z PKO BP)

GG: 5066670

Mail: imrozian/gmail2com - / zamieniamy na @ a 2 na .

PS:

Za około 2 - 3 tyg można spodziewać się ciekawej funkcji w OA - nowy typ linków do pozyskania (zaufane linki dla Google)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ech, akurat wybieram sobie automatyczną dodawarkę teraz i byłem przekonany do OmniADD, a tutaj taka przecena ;/ Mógłby ktoś korzystający z OA potwierdzić, bądź zaprzeczyć temu cytatowi?

- nie ma uaktualniania baz w OA (a to niby miala byc przewaga softu nad konkurencją)

Jak faktycznie wygląda teraz baza OA? Czy faktycznie gnije? Bądź co bądź OA to dobre narzędzie nawet bez tej bazy więc cena 300zł kusi...

Z nowszą wersją była aktualizacja bazy, tak więc wszystko jest OK. Ale wydaje mi się że baza OmniADD = OmniSPEED - oczywiście te same skrypty katalogów - ale mogę się mylić, więc aktualizacje będą... Ludzie ale panikujecie... Ja jakoś z tym problemów nie mam :D

Pozdrawiam,

ssebo

Ale wydaje mi się że baza OmniADD = OmniSPEED - oczywiście te same skrypty katalogów - ale mogę się mylić, więc aktualizacje będą...

Poczytaj w wątku o OmniSpeed - tam oficjalnie zapowiedziano, że już niebawem nie będzie wspólnych baz. Omniad dostanie tylko część z zebranych baz.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tak bazy będą rozdzielone - już powinny być ale inne zadania bardziej pilne są do wykonania jak dodanie nowej funkcji dla OA i OS (czegoś czego nie ma NIKT publicznie danego)

A tak przy okazji jak ktoś ma problemy z hostingiem dla OA czy też OS polecam zapoznać się z ofertą : https://www.hexcom.net/client/cart.php?gid=8 (przetestowane i dogadane w właścicielami że będzie stabilnie i pewnie - do dnia dzisiejszego już ponad 2 lata mnie nie zawiedli) - na stan mojej wiedzy najlepsza oferta cenowa na rynku z pewnością że Cię nie wywalą bo przeciążasz (jak coś będzie nie tak problemy są kierowane do mnie nie do właściciela konta)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Weż się koYotek określ, bo raz jedno raz drugie ;P

Jakby Ci to wytłumaczyć.... do Omniada za darmo będzie aktualizacja baz katalogów niezbytaktualnych .

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mi promocja się podoba, bo mam nadzieje na spadek cen pozostałych narzędzi ;) Chce kupić DLA ;)

Koyotek zas jest mistrzem marketingu i chyle czoła. Podwyzszanie ceny na produkt z darmowym update (OA v5) i zapowiedzi o jego rozwoju = sprzedaż, wypuszczenie kopii OA pod nazwą OS i abonament dla userow = sprzedaż + abonament, wypchniecie OA za polowe ceny i wyczyszczenie konkurencji = sprzedaż. Piękny przykład jak sprzedać 3 razy ten sam produkt ;)

Naprawde Koyotek tutaj nie ma żadnej aluzji czy ironii, czynisz cuda ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Jeżeli chodzi o bazę to jest ona aktualizowana, ale zawiera ona 90% śmieci. Zastanawia mnie fakt dlaczego nie są kasowane niedziałające strony, albo dodawane typowo tematyczne strony lub zagraniczne gdzie po miesiącu ktoś i tak wyłączy rejestrację a nasze linki i tak znikną.

Nawet jeżeli baza będzie aktualizowana to pożytku z niej żadnego jeżeli będzie na takim poziomie.

hm

Własnie kupiłem sobie ten skrypt.

Chciałbym najpierw SB sprawdzić bazę katalogów od PR 1-10. Wiadomo, że nie będzie ich dużo. Nastepnie ręcznie sprawdzę SITE. Celem jest stworzenie "wartosciowej" bazy mniej wartosciowych katalogów do podlinkowania bezposrednio kilku własnych stron.

Mam do was pytanko:

Gdzie na serwerze, w jakim pliku jest umieszczona baza? Jak najszybciej w/w czynność waszym zdaniem zrobić :yahoo:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności