Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie też beznadziejnie. Dla przykładu dodawałem też DonMiniSubmitMasterem i też tylko po kilka dodań zamiast jak wcześniej po kilka tysięcy. Podejrzewam, że albo baza się wykruszyła albo wszyscy przeszli na v2 i soft tego nie obsługuje. Ale może niech ktoś z technicznych się wypowie czy OA obsługuje wersję v2. Jedno jest pewne DonMini v1 padło.

Wyszła aktualizacja do OmniADD v5.5

Zmiany w OmniADD

* poprawione dodawanie do webmini i otwarty mini

* cron clean.php - kontrola czasu, czyszczenie nieuzywanych cookies

* zmniejszone obciążenie serwera podczas komentowania

* poprawa wydajnosci i dzialania skryptu synonimizujacego

* OmniSWP (System Wymiany PDF)

* usuniecie link premium

* poprawiony blad liczenia generowanych tekstow w txt

* rozdzielenie cronow na pojedyncze pliki

@mikołaj - z tego co widze juz wszystko jest ok ale nie pokazałeś całego komunikatu więc strzelam że instalujesz aplikację w katalogu czego nie wolno robić (tylko domena lub subdomena) opcjonalnie nie wgrany plik licencja.zl (stawiam na pierwszy pomysł) to taka info na przyszlosc

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Mam pytanie, czy ta firma Omni World istnieje? Na stronie zero mozliwosci kontaktu poza formularzem na ktory nikt nie odpowiada. Malo profesjonalnie to wyglada a chcialem wydac troche kasy na oprogramowanie. Bez kontaktu albo kontakt ala przedszkole raczej nie pojde. Czy ma ktos telefon do tej firmy bo mam kilka pytan dot. ich oprogramowania.

Dzieki pozdrawiam

to wyobraź sobie co będzie po zakupie - możesz zajrzeć np. do tematu:

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/126737-omnissp/page__st__120#entry1083695

proszę się tam nie tylko ja o drobne poprawki do softu, pisałem na pw i żadnego odzewu - polityka po zakupie mam cie w d****

Chciałem się Was spytać jak dodawarka sobie radzi z katalogami PKSI.

Jaki katalog nie wrzuce w bazę prywatną, to na około 300 projektów mam 100% błędów.

Nie ma znaczenia czy dodaję z proxy czy bez, w trybie szybkim czy dokładnym.

Co prawda testowałem to na kilku tylko próbkach, ale przy ręcznym wrzucaniu tego co mam w projekcie strona jest dodawana bez problemu.

Za mała próbka, czy OA ma z tym skryptem problem?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności