Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Oprogramowanie jest cały czas aktualizowane - ostatnia aktualizacja jest 6 września 2012 - Lista zmian z datami

Odnośnie baz - OA korzysta z baz które sami użytkownicy udostępniają innym - tak wiec jeśli każdy użytkownik tylko dodaje do baz prywatnych nic nie udostępnia innym i trzeba sobie samemu robić nowe bazy - Jeśli chcesz mieć bazy które są serwowane przez nas musisz posiadać OS w którego abonamencie są bazy zbierane przez nasze serwery + to co użytkownicy się podzielą - np ostatnio doszło do bazy OS ponad 800 WP

PS: Aktualnie trwa promocja przejścia z OA na OS za FREE (bez kosztów za wydanie licencji) - KUP ZA DARMO OMNISPEED (tylko dla osób które posiadają OmniADD!)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jesli poprawki tego co nie działa uwazasz za rozwoj softu, a pozyskiwanie baz za sciaganie ich od uzytkownikow to nie o to pytalem ;)

Pytałem o nowe funkcje/skrypty i czyszczenie bazy z niedziałających katalogow.

Jak nie zakładasz rozwoju OA to zwyczajnie to napisz. Chce wiedziec czy kupowac DLA i sprzedac OA o ile jeszcze ktos to kupi.

Pozdrawiam

Pawel

search_auditor_500x80_bf.png

Co wyróżnia nasze narzędzie od innych tego typu:

* niska cena

* prosta obsługa

* aktualizacje za darmo dożywotnio

* pomoc gdy znajdzie się problem 24/7

* systematyczne aktualizacja bazy katalogów

* komentowanie wpisów na blogach

* możliwość dodania prywatnej listy WordPress

* system rozpoznawania obrazków OCR

* harmonogram dodawania wpisów

* aktualizacja bazy odbywa się średnio raz na tydzień

* nowy interfejs użytkownika HTML5 i CSS3

* oddelegowana osoba do pomocy technicznej dla v5 (tylko v5)

Bazy są nieaktualne, jak się chce mieć w publicznej aktywne lokalizacje, to trzeba samemu sie grzebać w bazach.

Nowych to jak już napisał Kojotek, nie ma i nie będzie, chyba, że ktoś się będzie dzielił, o czym chyba też dopiero pierwszy raz usłyszałem jak OS weszło.

Aktualizacje softu. Pytasz o rozwojowe, a od 17 kwietnia to tylko masz: poprawka, poprawione, udoskonalone.

Kupuj DLA, bo tu masz co masz i jak chcesz poszaleć, to sam musisz sobie pozbierać bazy. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@zakrecony - ja sobie zbieram bazy sam - to nie o to chodzi. Chodzi o baze publiczna ktora jest syfiasta i tyle. Sa w niej precle w ktorych nigdy nie byl zamieszczony ani jeden art z OA, zagraniczne katalogi ktore tez niczego nie przyjmuja, itd. Po cholere mam alert ze jest aktualizacja bazy jak to co dostaje jest ciagle tym samym smietnikiem. Wyłaczcie to i bedzie spokoj zamiast sciemniac ze sa jakies aktualizacje.

Nie zamierzam wrzucac do OA zadnych wartosciowych czy prywatnych baz w celu dzielenia się nimi z innymi uzytkownikami. Nie rozbawiajcie mnie ;) To nie ja naobiecywałem aktualizować bazy sprzedajac soft tylko SEOP LTD w postaci Koyotka. To tez nie ja tworzyłem porównania dodawarek na rynku gdzie uzyte były argumenty jakie powyzej zaznaczyl @zakrecony. Zresztą dalej ich uzywacie w ofercie sklepu czy na PIO.

Uzywam (uzywalem?) OA do podlikowania zaplecza i na wiecej nie licze niz to ze sie wywiazecie z oferty i nie bedziecie sobie wycierac geby bo wstyd.

Więc raz jeszcze ...

Aktualizacja/rozwój oprogramowania i baz katalogów to podstawa tej oferty i o to pytam. Czy, jakich i kiedy aktualizacji możemy się spodziewać ?

search_auditor_500x80_bf.png

@Paweł Sokołowski - OA nie dostanie skryptów które ma OS - bazy można samodzielnie filtrować przez opcje w OA odpowiedzialną za bazy (WP nie zostaną usunięte bo to że Ty nie masz tam konta nie znaczy że ktoś inny nie ma tam konta i sobie postuje - usunięcie takiego wp z bazy powoduje usunięcie też możliwości dodawania tam użytkownikom którzy mają tam konta)

@Expert - nie będzie działać

@Zakręcony - OA żyje TYLKO ze sprzedaży więc jeśli kiedyś padnie decyzja że więcej nie będzie aktualizacji w OA to dzięki takim osobą jak Ty - nie ma sprzedaży nie ma aktualizacji proste :P

@Merf - Aktualnie przepinamy ręcznie stare licencje do nowych dla OmniTXT - można napisać do nas to nam wtedy ułatwia sprawę podając stary klucz licencji i nowy

Kojotek ale co ma do sprzedazy fakt ze aktualizacje bazy danych sa bezwartosciowe? :)

dodanie 1 katalogu/precla, wyrzucenie 1 na tle innych bezwartosciowych - to jest aktualizacja?

jest sens je robic? czy nie lepiej wstrzymac jako takie aktualizacje i dac narzedzie do harvestu (chociaz pewnie kazdy ma:P ) i zachecac do szukania recznego ? nie jest to lepsze rozwiazanie?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

@DFAG, LinkPremium jest moim zdaniem jednym z najlepszych modułów w OA. Za jego pomocą można zbudować fajne piramidy. Do indeksacji blastów nadaje się bardzo dobrze. Kiedyś był jeszcze ProLink, który też mógł być bardzo przydatny. Mimo wszystko ekipa omni z niego zrezygnowała.

seowyszbanner.gif

Od zawsze powtarzamy że siła takich narzędzi jest w prywatnych listach a nie publicznych do których każdy wali tonę spamu i szybciej to pada niż powstaje

Dlatego za "parę" minut będzie info o szkoleniu z narzędzi żeby ludzie się mogli nauczyć jak tworzyć własne bazy, jak wykorzystywać te narzędzia poprawnie, jak linkować etc - OA jeśli poświęci mu się kilka chwil jest naprawdę fajnym softem który potrafi wbijać średnie frazy w TOP - koszt tego to dosłownie grosze, a można powiedzieć będzie że jest za FREE

@DFAG, LinkPremium jest moim zdaniem jednym z najlepszych modułów w OA. Za jego pomocą można zbudować fajne piramidy. Do indeksacji blastów nadaje się bardzo dobrze. Kiedyś był jeszcze ProLink, który też mógł być bardzo przydatny. Mimo wszystko ekipa omni z niego zrezygnowała.

Dzieki za info, tez mi sie ten modul podobna, nie zawsze dziala (niestety) ale to raczej wina podejrzewam webimini itd, tzn bazy a nie samego modulu:)

popraw mnie jesli sie myle:P

innymi slowy : raz zamienia [premium1] na link z pliku txt podanego, a raz nie :(

Od zawsze powtarzamy że siła takich narzędzi jest w prywatnych listach a nie publicznych do których każdy wali tonę spamu i szybciej to pada niż powstaje

Dlatego za "parę" minut będzie info o szkoleniu z narzędzi żeby ludzie się mogli nauczyć jak tworzyć własne bazy, jak wykorzystywać te narzędzia poprawnie, jak linkować etc - OA jeśli poświęci mu się kilka chwil jest naprawdę fajnym softem który potrafi wbijać średnie frazy w TOP - koszt tego to dosłownie grosze, a można powiedzieć będzie że jest za FREE

Potwierdzam w 100% :)

dlatego wlasnie podpowiadam ze mozna zrobic tak jak napisalem :)

takie info / szkolenie by sie przydalo dla "ogółu" :) aby wlasnie nauczyc niektorych podstaw, a nie opierania sie tylko na ogolnej bazie.

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Webmini często oszukuje i linki się nie wyświetlają - jest trochę takich kombinatorów którzy czekają aż ktoś da im txt a sami nic nie dają w zamian i kasują linki z wpisów z automatu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności