Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadza się - akurat na netmarku (może to się komuś przyda) należy wpisać w htaccess:

FCGIWrapper /usr/local/cpanel/cgi-sys/php-5.3 .php

Lecz z kolei wyniknął następny problem i kolejny komunikat:

Fatal error: Call to undefined function zend_loader_enabled() in /home/katalogv/public_html/mójadres.nstrefa.pl/index.php on line 4

Zobaczymy co support na to :D ...

Wyszła nowa wersja OmniADD v6.0+ Zmiany:

* Dodano OmniCCL

* Dodano OmniScraper

* Dodano nowy skrypt - Wiki

* OmniChecker - dodana obsługa baz prywatnych EasyDir

* Dodano dodatkowe listy do pobrania

* Poprawione DonMini

Paczka dostępna na auto aktualizacji oraz w tym temacie

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Auto aktualizacja przyniosła efekt taki jak w/w po pobraniu paczki wgraniu jej w trybie binarnym i instalacji(nadpisaniu starej bazy) niestety, ale efektu brak.

Edit

Wykorzystałem sytuację na zrobienie porządków w OA i postawiłem całość od zera na nowej bazie i również brak efektu. Mam za to takie "Kwiatki"

Po świeżej instalce nad linkami do Cron-a

Warning: file_get_contents(pytania.txt) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*****/domains/*****.hekko.pl/public_html/install_z.php on line 0 (tam gdzie * to lokalizacja)

Po instalacji

error: Table 'omnimarc_add.k_wikiprv' doesn't exist

Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/****/domains/****.hekko.pl/public_html/views/_katalogi_menu.php on line 0

Potwierdzam, brak efektu. Mam ten sam problem.

EDIT Po wyczyszczeniu bazy omni i instalacji od nowa wszystko gra i buczy. Problem tylko w tym, że musiałem skasować wszystkie projekty.

EDIT2 Jednak nadal lipa

error: Table 'omni.k_wikiprv' doesn't exist

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności