Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Wgrane zostaly nowe pliki w ktorych jest juz wszystko poprawione. Trzeba jeszcze raz sciagnac paczke i zainstalowac (lub skorzystac z auto update). To juz w pelni dzialajaca paczka :)

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To juz w pelni dzialajaca paczka :)

To ja jeszcze poczekam :)

Bez złośliwości z mojej strony, ale jak Wy piszecie, że coś na 100% działa to zazwyczaj jest odwrotnie :)

Taka jakaś dziwna przypadłość.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@stronebt, zainstalowałeś od nowa? Najpierw wyczyść sobie bazę przez phpmyadmin albo skasuj i dodaj nową. Później pobierz link do omniadd z wątku na forum omniadd.pl. Wgraj pliki i zainstaluj. Nie jestem do końca przekonany, czy autoupdate zadziała w tym wypadku. Wydaje mi się, że OA nie wgrywa nowej bazy na starą i stąd te problemy. Nowa baza posiada nowe tabele i one mogą się nie dogrywać, gdy baza została już utworzona przez wcześniejsza instalację. Oczywiście mogę tutaj prawić herezje więc lepiej jakby sam support się w tej sprawie wypowiedział.

seowyszbanner.gif

trzeba uruchomic install.php, samo wgranie plikow nie da efektu zmian w bazie ;)

co do wiki - dodaje super, choc wolno jak na mozliwosci omniada

przez noc z VPSa mam 1500 dodan (nadal dodaje, skutecznosc bazy oceniam na jakies 30% - z harmonogramu ubylo 4000)

z 1567 raportowanych przez OA dodan, SB znalazlo w dwóch przebiegach 1115 linkow -> ~70%.

Miksuje artykuly dobrze, poprawnie dodaje linki z zagniezdzonymi synonimami. Nie jest to predkosc normalnych wiki posterów, ale do przyjecia.

Ocena 4+.

search_auditor_500x80_bf.png

Ja z kolei z zapytaniem czy kolegom działa dodawanie do DonMini? Na razie działam na wersji 5.8+ i chciałem przejechać swoją bazę pksi i donminiaczy. Z kilkuset PKSI dodaje mi tylko do 4 szt., z kolei do don mini zero dodań. Oczywiście wiem że baza jaką mam jest do odsiewu (1500 potencjalnych pozycji) ale z tej bazy nawet "don_zgonem" dodawałem do 120-150 pozycji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności