Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skusiłem się i wrzuciłem sobie nową paczkę 6.0.1. O dziwo nawet się udało bez większych problemów (oczywiście ręcznie) zaktualizować. Widzę jednak, że w bazach prywatnych niewiele się zmieniło - nie dodaje mi dalej, a raczej dodaje ze skutecznością "zero" ;) do mocne linki i donmini, naprawiło się z kolei do pksi, do których też wcześniej było 0 dodań. Dodam że mam tam niewiele adresów, ale pewnych, do których wcześniej dodawałem bezproblemu i, jak widać obecnie po pksi, to nie wina posiadanych adresów tylko coś dalej szwankuje... Przy okazji jak dodaje się do "wiki"? Chciałem to przetestować - czy jako artykuł "dla blogów" i link w formacie <a href=... itd.? czy jakoś inaczej? Jeśli ktoś z Panów (lub Pań :D) mogłby rzucić krótką odpowiedzią byłoby miło.

Przy okazji jak dodaje się do "wiki"? Chciałem to przetestować - czy jako artykuł "dla blogów" i link w formacie <a href=... itd.? czy jakoś inaczej? Jeśli ktoś z Panów (lub Pań :D) mogłby rzucić krótką odpowiedzią byłoby miło.

Normalnie dajesz zwykły opis nawet i jedziesz, a linki dajesz w normalnym formacie tak jak przy reszcie skryptów

Muszę podlinkować jakieś śmieci - chyba do tego omniad sie nada...

Mam pytania :

Czy tylko u mnie nie działa aktualizacja baz ? (nowa instalacja)

Co to "Dodatkowe listy" i jak je wykorzystać ? Czemu dane z tych list nie są zawarte od razu w bazach omniada ?

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

aktualizacja baz nie działa i nie wiadomo kiedy będzie - coś z serwerem, dyski chyba padły

dodatkowe listy - masz cytat z forum OA "Bazy dostarczone z dodatkowych list to zwykły spam. Akurat w donmini na szybko sprawdziłem to 5 wygasłych domen a na nich kilkadziesiąt subdomen. Listy o tak na zamknięcie gęby." Mi udało sie zarejestrować na jakichs 100 WP z bazy dostarczonej ponad 3k adresów, ale nie wiem czy są w indeksie i nie wiem czy cos tam sie da dodać, bo szczerze mówiąc nie miałem czasu jeszcze tego sprawdzić, tak dokładnie, z tych PKSI co sa dostarczone to dodaje tylko do 3, ale tytuł, keywordy bez opisu, czemu bez opisu? zgłaszałem jakiś czas temu i cicho sza, nie jest to mój problem tylko bo popatrzyłem w te katalogi i jest tam sporo takich wpisów, które ja nie dodawałem, więc pewnie jakis inny zadowolony user OA jechał po tych katach :)

jak nie masz swoich bazek, to ciężko będzie coś sensownie podlinkować, nawet jezeli to jest tylko spam

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

dodatkowe listy - masz cytat z forum OA "Bazy dostarczone z dodatkowych list to zwykły spam. Akurat w donmini na szybko sprawdziłem to 5 wygasłych domen a na nich kilkadziesiąt subdomen. Listy o tak na zamknięcie gęby."

Myślałem, że niczym mnie już nie zaskoczą 'producenci' softu..............

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

@jezyk403 - dzięki przyda się już się "obrabia" w omni :piwo:

...a przy okazji zastanawiam się, jeśli dodam jakieś katalogi do bazy "prywatnej" a po updacie będą one w publicznej to nie dodają mi się do publicznej drugi raz? Czy mogą się dublować i trzeba to weryfikować samemu? Czy działa to automatycznie tylko w drugą stronę tak jak z opcją przy prywatnych "nie dodano bo już jest w bazie publicznej programu"?

Do bazy publicznej doda Ci się wszystko co tam jest niezależnie od tego co masz w bazie prywatnej

Natomiast nie dodasz do bazy prywatnej czegoś co jest w publicznej jak sam wspominasz

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@jezyk403 - jak zwykle na bieżąco :) - działa, działa faktycznie szkoda tylko że aktualizacja polegała na ściągnięciu kilkudziesięciu niedziałających pozycji i niedodaniu niczego :/, ale w sumie już sie przyzwyczajam że bazy trzeba robić samemu, a pomysł z "dodatkowymi listami" niedostępnymi dla normalnych użytkowników uważam za przegięcie lekkie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności