Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@soprano i jeszcze jakbys ni chcail kupowac sicksubmitera (choc trial 3 dni na wczesniej sharvestowanyc listach moze wystarczyc) czy jakis innych dodawarek tylko po to zeby zalozyc profile na BP, wez pod uwage (chociaz to opcja ostateczna, bo najdrozsza) miesieczny abonament OS. Plusy kupienia listy zalozonych profili sa takie ze nie interesuje ci harvestowanie, captcha, etc - placisz za wynik i tyle.

search_auditor_500x80_bf.png

@Rzezniczek, dodało się elegancko. Zatem nie będę miał problemu aby się za to zabrać.

@Paweł Sokołowski - Eline, dzięki za podpowiedź. Powinienem sobie jednak poradzić z napisaniem takiego moda do XR. Formularz rejestracji w buddypress jest bardzo prosty. Te BP z dodatkowym pytaniem zarejestruję sobie ręcznie.

Dzięki za podpowiedzi.

seowyszbanner.gif

Sprawdziłem właśnie ile Omnipress V2 w OA to rzeczywiście OmniPress a w dodatku działający przed update było ich 240 i działających 35 po update również 240 i działających 36..... Mam pytanie jaki jest sens wykonywania takich aktualizacji poza oczywistym marketingowym ?

Pozdrawiam

Po prostu olej aktualizacje katalogów i zacznij zbierać swoje bazy.

Lepiej na tym wyjdziesz i nie będziesz tracił czasu na bujanie się z tym syfkiem z baz publicznych.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

od dobrych kilku mc nie korzystam z baz w OA a dokładniej omijam szerokim łukiem bo szkoda czasu na to, nie rozumiem po co wydawać aktualizację bazy publicznej jeśli z 240 katalogów jest tam działających raptem 35-36 ? Czy to jest aż taki problem aby usunąć te niedziałające ? Ja wiem ze liczba 240 wygląda lepiej niż 36......

To jest duży problem jak się to robi za free. Ja się nie dziwię ekipie Omni, że to olewają. Też by mi się nie chciało. Na szczęście harvestowanie jest proste jak budowa cepa, a dzięki niemu każdy z nas ma trochę inna bazę.

PS Ja też olałem aktualizację katalogów.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności