Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie Koledzy z branży, średnio co jakieś dwa tygodnie podnoszę temat problemów z dodawaniem do baz prywatnych. Z reguły kieruję oczywiście te pytania do supportu omni (tutaj oczywiście bo forum is dead), ale jestem systematycznie ignorowany. O ile zgadzam się z Wami co do baz jako takich i również sam sobie harvestuję co potrzeba to dziwi mnie, że nikt nie zgłasza problemów właśnie z dodawaniem do tych baz. Apropos polityki twórców softu nie wypowiadam się - rozumiem że OA jest olewane, bo lepiej teraz się zająć omnispeedem i mieć kasę z "abonamentu" ale wydaje mi się, że czas już najwyższy wypuścić jakiś update, który poprawiłby ww. dodawanie. Dwa albo trzy razy pytałem się grzecznie i cierpliwie o poprawianie dodawania do prywatnych:

- donmini

- mocne linki

- pksi

- wiki

Czy w końcu doczekamy się jakiejś poprawki? Nie piszę już dokładnie o co chodzi problemami z dodawaniem bo kilkanaście postów wyżej to wypunktowałem, ale uważam że bazy bazami, ale kwestię działania programu to już nieładnie olewać...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Masz napisane w faq, punkt 39.

• Co należy zrobić, aby móc używać modułu OmniKomentaror?
    Należy wykonać dwa kroki. Po pierwsze, należy posiadać listę blogów AA (Auto Approve) kupioną bądź własną i dodać je do zakładki "Linki" w zakładce "Komentator". Następnie należy dodać treść komentarzy w zakładce Komentarze. W trakcie dodawania będą one wybierane w sposób losowy.
  • W jaki sposób uruchomić dodawanie komentarzy?
    Jeśli spełnione są warunki opisane w poprzednim punkcie FAQ, wystarczy w zakładce Strony przy wybranej pozycji wpisać ilość dodań które chcemy wykonać (domyślnie ustawiona na 100) a następnie wcisnąć przycisk "Dodaj" (kolumna "Ilość/Dodaj"). Zadanie zostanie przeniesione do kolejki i będzie wykonane w niedługim czasie.

seowyszbanner.gif

Panowie, gdzie można znaleźć tą bazę OA? Chodzi o OmniAdd.pl? - zamknięte...

Można prosić o jakiekolwiek informację nt. używania BuddyPress w OA? - oczywiście oprócz tego, że trzeba zapuścić rejestrację czymś innym :closedeyes:

soprano - zajrzyj do bazy OA, tam masz odpowiedz na Twoje pytania oraz sposob na dodanie BP ;) Tyle ze jak pisalem musisz zalozyc konta w BP i tutaj polecam ci dogadac sie z osoba majaca OS lub zlecic to. Jest tez pare programow oprocz OS ktore to robia, jak poszukasz to znajdziesz ;) Sa tez mody do XR.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Czego dotyczy obecna aktuyalizacja OA?

Na panelu informacji nie ma, zreszta tam pisze, że paczka do pobrania to 5,3 a ja mam bodaj 6,1.

Tu tez nie ma informacji o niej.

A nie wiem czy jest sens zawracac sobie nią głowę.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 2 tygodnie później...

Witam Panowie :) - jakoś dziś zauważyłem błąd na stronie OA w zakładce "Katalogi" - wygląda to tak:

error: Table 'k_webminiprv' is marked as crashed and should be repaired Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in /home/katalogv/public_html/xxxxx.nstrefa.pl/views/_katalogi_menu.php on line 0

W dodatku sama ww. strona otwiera mi się do pozycji 4 "otwarty mini" w bazie prywatnej i dalej ani rusz, więc jest to najwyraźniej powiązane z bazą "webmini priv" i tabelami - czy ktoś światlejszy mógłby pomóc w tym temacie?

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności