Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z baza katalogów sam sobie radzę i mi to nie jest jakoś koniecznie potrzebne w OA.

O nowych skryptach zapomnij, bo OA jest na rynek PL i tu nikt nie pcha swoich wpisów do tych skryptów co pcha OS, więc po co? ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Oficjalnie mogę powiedzieć że niebawem OA otrzyma bardzooooo dużą aktualizację - zapewne będzie to w styczniu (plan jest na drugą połowę stycznia) jak zakończymy przejście OS v2 na "OS v3"

Na ten moment jeszcze nie mogę za bardzo powiedzieć jaki zmiany będą wprowadzone po za tym że wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią że update nie będzie kompatybilny niestety wstecz (pomyślimy nad dodatkiem umożliwiającym przeniesienie projektów z OA do nowego systemu - nie obiecuję na ten moment że to będzie)

- Na pewno będzie więcej softów

- Na pewno będzie więcej baz

- Na pewno będzie więcej dodatków

- Na pewno będzie szybciej

- Na pewno będzie dokładniej

Update programu do nowej wersji oczywiście za FREE - szczegóły w dniu wydania nowego OA

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jeśli nie będzie końca świata, to się przekonamy ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Czy ktoś z was ma może problem z dodawaniem prywatnych precli xml-rpc?

dawno nie korzystałem z programu i kiedyś jakoś nie było problemu

teraz jak próbuje dodać w systemie user::pass::adres to zamiast dodać omniadd ciągle próbuje rejestrować w preclu i pokazuje błąd zarejestrowania..

why?

• 3 tygodnie później...

Dwie sprawy:

Chyba nie radzi sobie z dodawaniem do odpowiednich kategorii przy wordpressie z wersją 3.5

Czy można gdzieś zdefiniować kategorie projektów (te co się wybiera w trakcie tworzenia projektu) czy muszę korzystać z tych co są domyślnie? Brakuje tam przynajmniej kilku podstawowych.

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności