Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@kaiba - Nie pitol proszę bzdur że coś jest zapomniane jeśli nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz - daleko nie trzeba szukać : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/124981-omniadd-v5-dodawarka-do-katalogow-nowosc/page__st__2550#entry1154645

@bori79 - Jak już było mówione nie raz zgłoszenia odnośnie problemów z aplikacją są realizowane TYLKO przez panel klienta (forum PiO nie jest forum wsparcia technicznego dla programów Omni)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

użytkownik seogreen na bieżąco mówi o tym co nie działa i nic nie jest z tym zrobione, więc sam nie "pitol"...

po za tym, to co napisałeś to jeszcze nie aktualizacja, tylko jakaś tam zapowiedź, na której realizacje czekam..

Widzę, że Kaiba dostrzegł, to co pisałem w temacie - od dłuższego czasu tylko patrzę i czekam na ten "zasadniczy upgrade". Nie mam nic do softu - dla mnie jest ok, a nigdzie nie porównywałem go do omnispeeda, jak to robią niektórzy niezorientowani, ani nie czepiałem się Kojota ani Agape. W każdym razie w skali mojej pracy wolę softy, które nie wymagają abonamentu ;). Jeśli chodzi o OA to zanim wyjdzie ów "apgrejt" podniosę jeszcze raz problem baz prywatnych. To wg mnie jest sprawa zasadnicza - w końcu jak się daje komuś wędkę, żeby sam sobie łowił - to dobrze byłoby jakby ta wędka działała :D - bo inaczej to kicha, zero i null... Co do tych baz to zgłaszam niniejszym:

- nie działa dobrze dodawanie do wiki i weryfikacja bazy oraz polskie fonty we wpisach (krzaczory)

- nie dodaje dobrze albo wcale do: mocne linki, donmini i pksi

- są problemy z weryfikowaniem prywatnych easydirów i listą zaakceptowanych

Gdyby zostały rozwiązane problemy z priv bazami, dodane zostało kilka innych skryptów i poprawiona została wydajność dodawania (np. do wiki to teraz koszmar) to byłoby OK. Tyle ode mnie - pozostaje czekać ;)

Do powyższego z wedką dorzucil bym jeszcze Buddypress, po co on jest skoro nie ma tam opcji rejestracji? Wywalić z listy softów, albo dorobic rejestrację. Tak, mozna sobie kupic taką listę od kogos z OS, czy teraz OF. Można tez kupic sobie blasta od kogoś z OS. Albo soft jest w pełni funlcjonalny, albo won z listy. ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No i możliwość dodawania prywatnych baz webmini - co z tego że jest 1 prywatna, jak nie można założyć kolejnych (tak jak jest przy innych skryptach...

Nie pamiętam jakich jeszcze nie można zakładać, i jakie są błędy bo po co je zgłaszać gdziekolwiek skoro te zgłoszone przez panel czekają po kilka mies. na rozwiązanie i się doczekać nie mogą...

Jak powiedziałem wcześniej - cierpliwości proszę

Nikt nie zapomniał o was i jak obiecałem wcześniej będzie update OA. Są 2 opcje które biorę pod uwagę i jeszcze nie zapadła klamka która opcja zostanie wybrana

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja tam już dawno przyzwyczaiłem się, że to soft nie na dzisiaj. Osobiście dawno zmęczyłem się walką tutaj i dyskusją.

Kojot, proponuję, żebyś zamknął temat OmniAdda raz na zawsze. Szkoda na to czasu. Ciągnięcie tego nie ma sensu. Będziesz robił jakieś updaty na odczepnego, żeby wypełnić zobowiązanie ? Bez sensu. Zrobiłeś duży błąd obiecując kiedyś nie wiadomo co, żeby tylko zachęcić do zakupu. Trudno.

Zostaw działającego jak jest Omniada i jak ktoś chce, to niech sobie na nim działa.

Zaproponuj jakąś dobrą ulgę w przejściu na nowe speedy czy jak im tam i wszycho i temat się zamknie. Czy to będzie sprawiedliwe ? Nic, nie będzie, ale zamknij temat Omniada i wszystkim wyjdzie to na dobre.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

I zrób kod otwarty dla posiadaczy licencji i niech każdy sobie sam pracuje nad aktualizacją ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

I zrób kod otwarty dla posiadaczy licencji i niech każdy sobie sam pracuje nad aktualizacją ;)

W sumie biorąc pod uwagę, że wszystko zostało przepisane w nowych softach od początku, to czemu nie. Może z tego były by jakieś plusy i dla grupy Omni.

Kojocie pomyśl porządnie nad zakopaniem tej trumny z Omniadem - po co ona jeszcze stoi otwarta....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności