Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Jak rozumiem, wersja bez abonamentu, to kazdy updejt będzie płatny? 10$

Chodzi konkretnie o te updajty: poprawka, poprawka poprawka, poprawkka, poprawka, nowinka?

Nie będzie jak w łindołsie? My pokrywamy błędy programistyczne?

Mam na mysli konktrenir takie updajty ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ Kojotek - dziękuję za info, akurat to do mnie przemawia, co powiedziałeś w sprawie hostingu i żadnych teorii spiskowych nie snuję, ot prosta kalkulacja kosztów - może i nieduże ale jednak są, amortyzując to w skali roku wychodzi ok. 30zł przynajmniej miesięcznie, jak to rozłożyć na raty ;)

Zobaczymy jak przejdzie instalacja, a btw to nie mój hosting :D i nie jest do xxxx tylko nie jest do OF...

@zakręcony - zauważ proszę że dlatego każdy kto przechodzi z OA na OF dostaje 45 lub 90 dni free aktualizacji bo wiemy że jeszcze trochę błędów będzie i nie chcemy za to pobierać kasy 9naszczęście już tych poprawek jest coraz mniej) i dodatkowo jak nawet zapłacisz za update to masz go przez kilka dni a nie jednorazowy jak by wyszła poprawka poprawki

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Tak, wiem, ale jest to nowy soft (zresztą to ma najmniejsze znaczenie), ma sie rozwijać i rozwijać, a wiemy, że przy dynamicznym rozwoju (to jest istotne) o błedy nie jest trudno.

Ja przykładowo w OA nigdy nie doczekałem się poprawnego dodawania projektu do PKSI (a projekt był prawidłowo wykonany, bo co można skopać w projekcie do PKSI jeżeli nawet dla testów dawałem bez synonimów, linków w tresći opis i tytuł?), a po prawek chyba było kilka o ile pamietam :)

@Kaiba, jak co 7 dni będzie poprawka, albo nowośc, to płacisz za kazdym razem, by to pobrać, oczywiśćie, nie musisz, możesz dalej jechać z bugiem ;)

I dlatego moim zdaniem, powinna wychodzic raz w miesiącu (krytyczne jak tylko sie , załata) darmowa paczka z poprawkami. Płacić za nowości mogę, jak nie będe chcial korzystać, nie kupie. Tak myśle, może źle. Nie wiem.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Chyba moje wcześniejsze pytanie zostało przeoczone:

W jaki sposób przejść na wersję PRO (bo 100$ trzeba dopłacić) i do kiedy muszę to zrobić.

I dlatego moim zdaniem, powinna wychodzic raz w miesiącu (krytyczne jak tylko sie , załata) darmowa paczka z poprawkami. Płacić za nowości mogę, jak nie będe chcial korzystać, nie kupie. Tak myśle, może źle. Nie wiem.

Też jestem tego zdania, że poprawki tego co już kupiliśmy powinny być chyba darmowe, co innego gdy wchodzi jakaś nowość, albo modyfikacja ulepszająca za które można płacić jeśli się chce a wczesniejsze wersje działają w dalszym ciągu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Kojotek, w OmniAdd w Dodatkach były:

OmniAudyt

OmniCCL

OmniChecker

OmniLC

OmniScraper

OmniSea

OmniTXT.

Teraz pytanie następujące, czy wyżej wymienione wchodzą w skład Seo tools których w OmniFlash Pro/Home (OA) nie ma?

Prościej, co z wyżej wymienionych będzie dostępne OmniFlash Pro/Home (OA) a co nie?

Jest jakiś plik testujący serwer pod względem wymagań do pobrania jeszcze przed wymianą licencji?

@kaiba - odpowiedź na twoje pytanie już padła kilka razy więc się nie będę już powtarzał

@zakręcony - opisaliśmy dokładnie temat aktualizacji i nie będzie tutaj żadnych zmian w tej kwestii (nie dogodzimy wszystkim)

@blake - j/w

@Paweł Sokołowski - harvester działa w każdej wersji różnica jest taka że będziesz musiał tworzyć zadania dla harvestera ręcznie a nie automat

@finansiarz - wszystko co jest wymagane do pracy OF jest dostępne we wszystkich wersjach

Rozumiem wasze ale w kwestii poprawek poprawek jednak tutaj mamy do czynienia z innym softem niż dotychczas i to mody decydują o skuteczności dodawania a nie kod PHP - to co my możemy zj****ć nie ma wpływu na skuteczność dlatego proszę nie polemizujcie ze mną na ten temat - nic to nie da :P

ok, temat aktualizacji to był tylko takim pobocznym stwierdzeniem, ale na to o co pytam już 3 raz dalej nie mam odpowiedzi:

W jaki sposób przejść na wersję PRO (bo 100$ trzeba dopłacić) i do kiedy muszę to zrobić.

Zmieniłem już licencję z OA na OF PRO(OA), ale w panelu nie widzę nigdzie funkcji "upgrade do PRO" za te 100$. No i czy mam się z tym śpieszyć strasznie, czy jeszcze mogę potestować to co mam obecnie (o ile w końcu to odpale bo póki co nie mogę się zalogować - zgłoszenie leży w panelu).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake - zasilasz konto odpowiednią kwotą i piszesz do nas zgłoszenie (ręcznie będziemy to załatwiać) - możliwe że do jutra pojawi się taka opcja z automatu

@Paweł Sokołowski - CCL v2 jest dla wszystkich - jest to podstawowa funkcjonalność OF

Dla każdego:

210faf3b16cdb.jpg

Dla PRO i +

ceb5c85870a02.jpg

@kaiba - już była odpowiedź na to pytanie x razy podana

WYKOPUJĄC AKTUALIZACJĘ KTÓRA JEST AKTUALNIE DOSTĘPNA OTRZYMUJEMY WSZYSTKIE WCZEŚNIEJSZE AKTUALIZACJE W CENIE

Czyli mamy 30usd za roczne utrzywanie na chwile obecna + updaty. Jak rozumiem tylko update za 30 usd pozwala utrzymac licencje, stad chca miec dzialajace oprogramowanie update trzeba liczyc raz na miesiac to jest jakies 120 usd za male updaty + 30 usd za odnowienie licki rocznie. Do tego updaty modow, nawet tylko raz na kwartal to nastepne 120 usd. Czyli wychodzi na to ze zeby uzywac dzialajacego oprogramowania mamy do wydania na rok jakies 270 usd. Nie liczac kosztow baz premium i modow premium. Dobrze to rozumiem?

search_auditor_500x80_bf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności