Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Paweł Sokołowski - K..a ile razy mam pisać to samo - UPGRADE wykonujesz min jeden raz do roku za 30 USD i nie musisz kupować jakichkolwiek innych aktualizacji / update / upgrade - RAZ NA ROK

@mj_2000 - Jest już dostępny taki moduł: https://www.forum.optymalizacja.com/topic/170914-omniflash-nowa-dodawarkasystemautomat-pozyskujacy-tysiace-linkow/page__st__45#entry1178851

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dla mnie dzialajace oprogramowanie to takie ktora dziala, a nie aktualizowane oprogramowanie raczej nie dziala tak jak powinno. Szczegolnie po roku bez aktualizacji. Wiec pisanie ze bede mial dzialajacy skrypt placac raz na rok 30 usd jest mocno naciagane. Bede mial aktywna licencje i skrypt ktory bedzie "prawie" dzialal. Za dzialajacy skrypt musze zaplacic tak jak policzylem okolo 270 usd rocznie w wersji light, aktualizujac tylko co miesiac sam skrypt + mody raz na kwartal. Takze rozumiem Cie Koyotek ze dla Ciebie jest to dzialajace oprogramowanie, moze nie wszystko bedzie dzialalo, moze nie bedzie dodawalo do wszystkich skryptow, ale program sie bedzie uruchamial ;)

search_auditor_500x80_bf.png

Nadal źle rozumiesz - ten soft działa na modach nie na PHP (sam możesz pisać mody / możesz zlecać pisanie modów etc) więc nie będzie wymagane aktualizowanie softu dla softu - częściej będziesz pobierał nowe mody (jeśli nie piszesz sam) niż aktualizacje zapewne - natomiast inną sprawą jest że mody mogą wykorzystywać funkcje które są dostępne od któreś wersji aplikacji i wtedy trzeba będzie aktualizować soft - np sprzedawcy będą sprzedawać mody i tam będą wymagania co do wersji to samo z modami od Omni

Nie ukrywajmy prawdą jest że jeśli będziesz chciał na maxa wykorzystać soft to abonament taniej wyjdzie

Wersja bez abonamentu nie nadaje się (koszty) dla osób które nie będą pisać same modów, a chcą mody kupować lub/i aktualizować je od nas. - koszt aktualizacji modów

A ja dostałem odpowiedź tylko na połowę pytania. Czy jest jakiś czas na to przejście na PRO? Wyczytałem też gdzieś wcześniej i nie wiem czy w tym temacie czy w temacie OF, że ktoś tam ma do zapłaty 75$ a nie 100. To w końcu nie wiem jaka to ma być kwota i czy muszę to zrobić np do końca lutego, czy mogę też w marcu.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@blake - przejść na wyższą wersję można w każdej chwili według cennika (do 28 lutego na PRO można przejść za FREE na wersję PRO lub HOME) po dacie 28/luty/2013 jest on płatny 150 za PRO i 100 za HOME (traktowane jest to jako zakup nowej licencji)

@Paweł Sokołowski - jak nie masz możliwości pisać sam modów to ekonomicznie lepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie abonament.

============================

Do 28 lutego 2013 każdy może za darmo przejść na wersję OmniFLASH PRO lub HOME i nie korzystać tym samym z wersji (OA)

Kojotek ja czegoś nie rozumiem (chyba) jak to jest z przejściem na wersję OmniFlash pro na poprzedniej stronie napisałeś ze kosztuje to 100$ dla osób posiadających obecnie OA a tu piszesz ze jest za Free to jak w końcu ? Rozumiem ze za Free jest aktualizacja do wersji Pro (OA) ?

Inna sprawa, rozwiązanie z płatnymi aktualizacjami jest moim zdaniem średnim/złym posłem (przynajmniej z mojego czyli klienta punktu widzenia) bo wybacz, ale zostawiasz sobie świetna furtkę do zarabiania na nas czyli użytkownikach robiąc błędy, masz możliwość wprowadzania błędnych poprawek i robienia aktualizacji co np 8 dni przez co my musielibyśmy płacić co chwila za w pełni działający soft.

pozdrawiam

(do 28 lutego na PRO można przejść za FREE na wersję PRO lub HOME)

To o co chodzi? Bo już się pogubiłem. Za free to ja już przeszedłem na OF(OA), a chce korzystać z wersji PRO - bez OA.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@Kojotek o ile nie jest to pomyłka, to zrobił to co powinien zrobić:

- dac darmową możliwość przejścia na kazdą wersję jaką się chce dla kazdego posiadacza OA czy OS (może poza wyjątkiem tych co gratisowo podostawali)

W perspektywie i tak z każdego kto przejdzie będzie $. A tak, teraz się zastanawiasz, pszejść tak, siak, zapłacić tyle, a może lepiej sryle.

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Robicie mu już bajzel w głowie :P - niestety dziś jestem oderwany trochę (ktoś bliski dziś mi zmarł więc ... ) - jeszcze raz napiszę i już więcej nie będę się powtarzał

licencje-of-oa.jpg

Licencje bez abonamentu:

Wymiana Do 28/02/2013

OmniFLASH PRO (OA) = FREE

OmniFLASH HOME (OA) = FREE

OmniFLASH PRO = 100 USD

OmniFLASH HOME = 75 USD

Wymiana Po 28/02/2013

OmniFLASH PRO (OA) = Nie możliwe

OmniFLASH HOME (OA) = Nie możliwe

OmniFLASH PRO = 150 USD

OmniFLASH HOME = 100 USD

Licencja z abonamentem:

Wymiana Do 15/02/2012

OmniFLASH PRO+ = FREE + miesiąc abonamentu gratis

OmniFLASH HOME+ = FREE + miesiąc abonamentu gratis

Wymiana Po 15/02/2012

OmniFLASH PRO+ = 75 USD

OmniFLASH HOME+ = 45 USD

Koyotek, tak zamieszales ze sam sie w tym gubisz ;)

JA wam to napisze dosc prosto. Jak masz OA i chcesz placic co miesiac abonament to mozesz przejsc za free do wersji PRO+ (bo HOME+ to ma limity mniejsze jak Adder).

Czyli wersje z plusikiem i oplatami co miesiac jak najbardziej lub okrojona nie do konca wiadomo w co wersja PRO/HOME OA, "bez abonamentu".

Nie liczcie na pelna wersje "bez abonamentu" jak macie OA. To wymaga doplaty 100 USD.

search_auditor_500x80_bf.png

@Paweł Sokołowski - I po co pieprzysz takie farmazony ? - Jak już mówiłem nie raz i powtórzę jeszcze raz jeśli nie chcesz przejść na nowy program nie ma problemu możesz pozostać przy OmniADD jednak ten produkt oficjalnie nie będzie rozwijany. Natomiast przechodząc z OmniADD do OmniFLASH (OA) otrzymujemy za darmo nowy produkt / w nowej technologii / z możliwością pisania samodzielnie modów / z aktualizacjami darmowymi przez okres do 3 miesięcy (potem aktualizacje są od 5 USD) / dwukrotnie szybszy / nowe skrypty których nie było w OmniADD

Zestawienie OmniADD vs OmniFLASH OA

omniadd-vs-omniflash.jpg

Oraz nowe skrypty jakie są obsługiwane w OmniFLASH (OA)

lista.jpg

Omówienie poszczególnych typów licencji PRO (OA) oraz HOME (OA) dla użytkowników OmniADD - Dodatkowo użytkownikom którzy zakupili OmniADD po 1/07/2012 przysługują gratisy:

licencje-of-oa.jpg

Podsumowanie przejścia z OmniADD na OmniFLASH (wszystkie wersje)

Licencje bez abonamentu:

Wymiana Do 28/02/2013

OmniFLASH PRO (OA) = FREE

OmniFLASH HOME (OA) = FREE

OmniFLASH PRO = 100 USD

OmniFLASH HOME = 75 USD

Wymiana Po 28/02/2013

OmniFLASH PRO (OA) = Nie możliwe

OmniFLASH HOME (OA) = Nie możliwe

OmniFLASH PRO = 150 USD

OmniFLASH HOME = 100 USD

Licencja z abonamentem:

Wymiana Do 15/02/2012

OmniFLASH PRO+ = FREE + miesiąc abonamentu gratis

OmniFLASH HOME+ = FREE + miesiąc abonamentu gratis

Wymiana Po 15/02/2012

OmniFLASH PRO+ = 75 USD

OmniFLASH HOME+ = 45 USD

===========================================

Tak wiec jeszcze raz grzecznie proszę nie gadaj głupot i nie wprowadzaj celowo ludzi w błąd - jeszcze jedna kłamliwa twoja wypowiedź spowoduje że podzielisz los NEOX-a i nie jest to groźba lecz obietnica z mojej strony.

Jestem użytkownikiem OmniADD. Zastanawiam się nad wymianą na OF. Rozumiem że NOWA licencja OF PRO kosztuje 150 USD. Dla użytkowników OA jest promocja, że mogą oni zamienić licencję na OF PRO za 100 USD do 28.02 (nowa kosztuje 150, więc mamy 50 usd upustu w cenie). Jako użytkownik OA uważam, że jest to bardzo cienka promocja. Nie opłaca się tracić OA dla wersji PRO, która jest na dodatek jedynym rozsądnym wariantem. To już się chyba bardziej opłaca wziąć OF (OA) [za free] i dokupić nową licencję (OF PRO [150USD]) i mieć dwie. Gdyby cena przejścia z OA na OF PRO była trochę mniejsza to by się to bardziej opłacało.

Zamotałem? No bo się zastanawiam :) Pięć dych to moim zdaniem trochę niesprawiedliwie mało upustu. To będzie jakieś 150 zł, a traci się licencję na OA.

Zastanawiam się jedynie nad wersją PRO dlatego że jest to produkt warty uwagi. Te warianty z OF (OA) są do bani niestety. Są to zbyt duże różnice w sofcie aby się na coś takiego zdecydować.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności