Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Aby dokonać update swojej wersji OmniFLASH HOME (OA) lub OmniFLASH PRO (OA) do wersji HOME lub PRO:

Zasilasz swoje konto odpowiednią kwotą (ceny ważne do 28/02/2013 OmniFLASH PRO = 100 USD lub OmniFLASH HOME = 75 USD)

Piszesz do mnie lub na panelu

Podajesz swój mail / ID (jeśli korzystasz z PW) oraz informację na jaką wersję chcesz przejść

Tyle - do kilku h operacja zostanie wykonana

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jest tak możliwość, aby móc do 28 lutego, po przejściu na wersję OF PRO porabotać rownoczesnie na OA? Oczywiście po tym okresie blokada. Chodzi o to, że jest trochę do zrobienia, trzeba będzie naumieć się to cos obsługiwać, a mam kilka rzeczy, które nie mogą czekać. :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

No to super, bo przechodząc z OA to pewnei trochę czasu poświęce, zanim wogole rusze z czymś do dodawania. A projekty nawet jezeli to tylko obecnie OA, nie mogą miec przerwy :)

- Reklama -

@zakręcony - I tu widzę pewną anomalię u Ciebie - twój post i powiedz mi proszę dlaczego mam się po przeczytaniu takich wypowiedzi przychylać do twojej prośby ? - Możliwe że był to żart może nie każdy użytkownik może odebrać to różnie a ja zawsze odbieram formę negatywną i dziw mi się że "zlewam" pewnych użytkowników. Potraktujmy to jako drobne nie porozumienie tym razem OK ?

Merytoryczna rozmowa mile widziana z dobrą argumentacją jest wstanie mnie przekonać do wszystkiego i TYLKO w ten sposób można u mnie coś uzyskać

@Kojotek, jak miedzy nami iskrzy to nie jest to w takiej formie jak w poscie, który podałeś ;)

Sam wiesz, że softy wypuszczasz szybko i dziś zastanawianie się nad tą konktrena sytuacją, co będzie z moim (jego) abonamentem za rok jest bez sensu. Warunki podałeś i albo komuś to pasuje, albo nie.

Dziś ważniejsze jest móc równoczesnie pracowac na 2 softach OA i OF oraz OS i OF do czasu, aż obaczai się jak działa OF (myślę koniec lutego taki termin, może dłużej*).

Przydał by się też jak najszybciej jakis manual (to jest priorytet), bo zamiast pracować na OF to z tego co czytam w tamtym temacie to ludzie maja problem z oczywistymi oczywistościami dla Ciebie i ekipy.

Jeżeli nie będzie takiego okresu przejściowego i nie będzie manuala, to taki np ja zostaja z OF i praca stoi i zamiast pracować i zarabiac na abonament OF będzie jak kamień filozoficzny w Harrym Potterze ;)

* okres powinien być moim zdaniem zależny od wypuszczenia manuala, tydzień po wypuszczeniu koniec z pracą na 2 softach (no chyba, że ktos sobie kupi 2, to tu nie wnikam)

- Reklama -

Kojotek nie wiem dlaczego się dziwisz i irytujesz, rok temu jeszcze OmniADD był flagowym produktem pojawił się później OS a teraz jest już OF, przy takim tempie wprowadzania nowych "zabawek" nikt nie wie co będzie za 6 mc czy przypadkiem nie będzie właśnie jakiegoś OMNI-Maxi-dopalacz czy coś innego, nikt kto posiada soft nie wie czy będziesz go wspierał za kilka mc czy nie zmienisz go na wersję która Tobie się bardziej opłaca.

Dokładnie, dlatego ludziom przechodzi przez myśl czy po prostu tego OmniADD nie wywalić na śmietnik. Strata finansowa jakaś będzie, ale przynajmniej zaoszczędzi się czas i nerwy na obserwację zmian, które serwuje dostawca.

Więc Panie Kojotku, proszę się o takie uwagi nie oburzać. A jeśli się Pan oburza, to sugeruję przeanalizować tematy swoich softów, ich zapowiedzi oraz późniejsze zmiany, które Pan wprowadzał w trakcie ich rozwoju.

Jam jest Zbygniew.

Nie narzekaj na OA, bo z prywatnymi bazami można nim podziałać jeszcze dzisiaj, gdyby rejestrował się w Buddypresach i dodwał porządnie do PKSI, to mozna było by na upartego przy nim zostać. Oczywiście dzieli go przepaść od OS i OF, ale nie jest z nim tak źle. Oczywiście "dodatek" USM ze stajni Miona znacznie podnosi wartość samego OA, ale to tak juz na marginesie ;)

- Reklama -

Nikt nie narzeka na sam program OA, tylko na jego twórcę. Jakby nie patrzeć, obiecuje free non stop update, a po czasie zamyka rozwój OA. Wszystko rozumiem, tylko mógł od samego początku zapowiedzieć ludziom, że za update OA co jakiś czas będzie pobierać pieniądze. W celu zachęcenia zakupu gwarantuje, że będzie OA istniał, a życie pisze inny scenariusz. Ludzie po prostu czują się oszukani.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

@zakręcony - ja to wiem jak wygląda nasz zgrzyt :P - ale nowe osoby nie koniecznie i zaczyna się robić ....

@novum - gdzie napisałem że OmniADD będzie rozwijany przez min 10 lub 100 lat ? - stary soft i leci do kosza bo technologia pisania tego softu vs omniflash to śmiech na sali.

Aktualnie równamy wszystkich użytkowników do 1 softu jakim jest OmniFLASH i tutaj nie przewidujemy żadnych ruchów z zmianami platformy (na kolejne 12 miesięcy to pewne) ale czy za kolejne coś się nie zmieni ? - nie wiem i takich deklaracji nie dam (nie będę zatrzymywał rozwoju technologicznego tylko dlatego że ... - właśnie bo co?)

Płatności abonamentowe gwarantują to że oprogramowanie będzie miało aktualizacje i doputy są użytkownicy doputy soft jest rozwijany - idealna symbioza

NIKT nie może mi zarzucić że pobieram abonament i nic z softami nie robimy i to jest klucz do sukcesu dla Omni

Kojotek mam pytanie czy wymyśliłeś coś w związku z przenosinami OmniADD na OmniFlash i możliwością równoległego użytkowania tych dwóch softów przez 2 czy 3 dni aby na spokojnie przenieść projekty ? Pytam się bo planuję na jutro przesiadkę i nie wiem w jakim stopniu muszę się przygotować na to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności