Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Byłem na urlopie i dopiero biorę się za upgrade do OmniFLASH PRO (OA) z OmniADD . Czy może mnie ktoś uświadomić bo już się pogubiłem w tych informacjach Kojotka Czy mam teraz jeszcze coś dokupować lub zrobić prócz ściągnięciu, wgrania nowego softu i przeniesieniu licencji w panelu?

Witam

W dniu dzisiejszym zostanie rozesłany mailing już z oficjalnymi informacjami o przejściu na OmniFLASH dla użytkowników OmniADD

Jak dokonać aktualizacji z OmniADD do OmniFLASH: KLIK

Jak przenieść swoje projekty do OmniFLASH: KLIK (na dole posta instrukcja z OmniSPEED)

Informacja dla użytkowników którzy już dokonali przejścia z OmniADD do OmniFLASH

W ramach podziękowania za pozostanie przy produktach Omni i w podziękowaniu za zaufanie jakim darzycie nasze produkty postanowiliśmy pozostawić wszystkim którzy dokonali aktualizacji OmniADD w podanym terminie do OmniFLASH aktywną licencję na OmniADD do dalszego używania bez terminowo.

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Kórde... może ktoś mi objasnić czy i ile będe musiał płacić jeśli mam licencję OMNIADD zakupioną chyba w 2011 roku. Opcji a opcji...

Najlepiej aby autor. Sa jakie ptaszki ^^ oraz gwiazdki *.

Konkretnie. czy coś bęidze mnie kosztować? Czy będę musiał raz na rok robić aktualizację?

Fotografia portretowa Warszawa - specjalna oferta dla użytkowników Pio, Facebook, Google +

Witam

Zgodnie z zapisem licencyjnym dla OmniFLASH (OA) wymagane jest dokonanie upgrade raz do roku o wartości 30 USD - po wykonaniu upgrade rozpoczyna się od nowa 12 miesięcy

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

mam 2 pytania:

1. Kiedy trzeba dokonać pierwszej aktualizacji OF pod upgrade z OA - załóżmy że dzisiaj zrobię przejście i mam 1 rok czasu na płatność 30$?

2. Przeniesienie projektów z OA do OF jest na tej samej zasadzie co OS? (tak zrobiłem i zadziałało)

Witam

W dniu dzisiejszym zostanie rozesłany mailing już z oficjalnymi informacjami o przejściu na OmniFLASH dla użytkowników OmniADD

Jak dokonać aktualizacji z OmniADD do OmniFLASH: KLIK

Jak przenieść swoje projekty do OmniFLASH: KLIK (na dole posta instrukcja z OmniSPEED)

Informacja dla użytkowników którzy już dokonali przejścia z OmniADD do OmniFLASH

W ramach podziękowania za pozostanie przy produktach Omni i w podziękowaniu za zaufanie jakim darzycie nasze produkty postanowiliśmy pozostawić wszystkim którzy dokonali aktualizacji OmniADD w podanym terminie do OmniFLASH aktywną licencję na OmniADD do dalszego używania bez terminowo.

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Dzień dobry, mam pytanie bo aby zadziałał mi teraz OA musiałem odinstalować OF ale od razu potem mogłem zalogować się do OA bo nic tam nie kasowałem, nawet projekty były ustawione jak je zostawiłem, teraz w panelu omnipanel mam dla omniadd data wygaśnięcia - 08.04.2013 a w instalacje tylko omniadd 6.1 ale o dziwo dzisiaj zalogowalem sie też na hexhost gdzie mam OF i też działa, czy zniknie? Co jak kupiłem OA w pakiecie z Omniping?

@Kojotek_OX napisałem 2x na PW ale jakoś do tej pory brak odpowiedzi, z OF mogę zaczekać do zakończenia prac i jakby ktoś luknął czy mam go ustawionego dobrze a próby samodzielne były nie wiem ile razy - dodawanie z sukcesem na poziomie 3% to bym tam zmienił na wersje pro+ aby mieć mody i aktualizacje potem ale po wielu próbach mam strasznie marną skuteczność. Dzięki za odpowiedź

Dzień dobry, mam pytanie bo aby zadziałał mi teraz OA musiałem odinstalować OF ale od razu potem mogłem zalogować się do OA bo nic tam nie kasowałem, nawet projekty były ustawione jak je zostawiłem, teraz w panelu omnipanel mam dla omniadd data wygaśnięcia - 08.04.2013 a w instalacje tylko omniadd 6.1 ale o dziwo dzisiaj zalogowalem sie też na hexhost gdzie mam OF i też działa, czy zniknie? Co jak kupiłem OA w pakiecie z Omniping?

@Kojotek_OX napisałem 2x na PW ale jakoś do tej pory brak odpowiedzi, z OF mogę zaczekać do zakończenia prac i jakby ktoś luknął czy mam go ustawionego dobrze a próby samodzielne były nie wiem ile razy - dodawanie z sukcesem na poziomie 3% to bym tam zmienił na wersje pro+ aby mieć mody i aktualizacje potem ale po wielu próbach mam strasznie marną skuteczność. Dzięki za odpowiedź

To się nazywa teoria chaosu :)

Mój stosunek do Kojotka jest jaki jest, każdy widzi, ale jak On nie pisze odpowiedzi na takie coś to ja się nie dziwię.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności