Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

WItam,

Mam problem z omniadd (najnowsza wersja). Zapuszczam dodawanie 1 strony i mam skuteczność na poziomie 0 %. Same błędy :/

Hosting na home.pl. Lista katalogów póki co standardowa z bazy programu.

Miał ktoś może też taki problem i wie jak go rozwiązać?

Reinstalacja nic nie dała :(

• 2 tygodnie później...

Czyli to problem u nich. No nic - pozostaje czekać. Jest tutaj na forum ktos odpowiedzialny za szybka interwencje w przypadku niedzialania programow?

Bardzo proszę o komentarz osoby odpowiedzialnej za projekt. Nadal nie działa - support - niema wogóle. Numery telefonów nie działają, po co więc są podawane w omnipanel?

23:20 To przypomina jakąś totalną porażkę - macie zamiar to naprawić? Nadal nie działa.

Podsumowanie supportu kojotka:

- niedziałające numery telefonów

- zero odpowiedzi poprzez support na omnipanel

- zero odpowiedzi poprzez gg

Pięknię, pięknie się traktuje klientów :) Gdyby ktoś był zainteresowany ich produktami - wiedzcie że jak coś spieprzą, to nie ma co liczyc ze szybko naprawią.

Nadal nie dziala - mimo, iz Piotr K pseudonim Kojotek doskonale wie o problemie. Zostal poinformowany przez wszystkie mozliwe platformy. Gdyby ktos sie zastanawial jak dziala support - to otwarcie i z pelna odpowiedzialnoscia twierdze, ze go nie ma.

U mnie również jest "blad : 1000" ale zapewne zostanie to poprawione. JosephSEO wczytaj fakt, że aktualnie trwa długi weekend majowy stąd w wielu firmach są "lagi". Wyluzuj ;)

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

Potwierdzam potwierdzam - kojotek nie wie co sie dzieje z jego programami - w tym momencie lezy na plazy w dubaju i popija mohito :) Nie wiem do jakiego hotelu dzwonic, nie chce mi sie obskakiwac wszystkich po kolei.

A tak zupelnie powaznie - i u mnie blad 1000. Kiedy wracasz z plazy i naprawiasz blad?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności