Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja mam starszą wersję omniadd i od długiego czasu prowadzę konwersację z kojtkiem bez sensownie. On mi nie pomoże , bo nie ma supportu dla tego produktu. To śmieszne ,ale ten człowiek idzie do przodu śmiejąc się w tył.

Dziękuję Ci że jesteś ze mną Omni

choć czasami jak obecnie taka nieobecna jesteś

Dziękuję Ci za te wszystkie chwile

które spędzasz ze mną

te wszystkie dni

w których ofiarujesz mi normalne dodawanie

Tak ich ostatnio mało ...

Za te wszystkie chwile kiedy wogóle działasz

kiedy pojawia sie okno logowania zamiast błędu 1000

Nie ... no kojotek k..... rusz sie, pisze ten wiersz o niedzialaniu omni, bo moze ty niewzruszony zadna forma komunikacji z toba, jestes po prostu artysta, ktorego nikt nie rozumie i trzeba uzyc innego jezyka. Wystarcza juz te 3 dni, nawet Jezus zmartwychstał po 3 dniach - a ciebie doprosic sie nie mozna o przywrocenie dzialania omni.

Witam

Kto tu widzi komunikat Błąd : 1000 ? : https://xxxxxx.jupe.pl/

Natomiast widać komunikat :

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Do tego zestawmy to co sam napisałeś:

"Problem leży w ilości plików, które przetwarza aplikacja przy każdej próbie otwarcia."

Pójdźmy po rozum do głowy i rozwiążmy problem który był opisywany w tym wątku już kilka razy np: skasować wszystko z serwera po za plikami licencja.zl oraz config - wgrać najnowszą wersję OA i działa

Niestety ale nikt Ci licencji nie zablokował, po za zablokowaniem przez samego siebie swoich szarych komórek. Tak więc proszę nie wypisuj bzdur bo się błaźnisz i jak byś nie zauważył jeszcze to rozmawiasz sam ze sobą

Pozdrawiam

Piotr Kiper

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności