Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Cos chyba jest nie tak ustawione w sklepie : koszty wyslania przez internet 0 a tu pokazuje :

Podsumowanie zamówienia od firmy WebSilver Solutions Limited

OpisyKwota

1.

*

o OmniADD v5 UPDATEOmniADD v5 UPDATE150,00

o Cena przedmiotu: 150,00

o Ilość:1

* Łączna wartość pozycji150,00

*

Wysyłka i obsługa trwa ładowanie...30,00

* Suma 180,00 PLN

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@IT - zostało nam zgłoszone dziś że coś ze sklepem się dzieje nie dobrego i będziemy dziś nad tym pracować (możliwe że sklep będzie chwile off do czasu usunięcia błędów / wgrania aktualizacji)

paypal - płatność wyłączona

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zrezygnowaliśmy z planu całkowitego wycofania się z wsparcia dla v4 tak więc użytkownicy starszej wersji mogą liczyć cały czas na aktualizację bazy katalogów i działanie samego oprogramowania

Brawo.Mądra decyzja.

I teraz ze spokojnym sumieniem mogę wszystkim polecać OMNI :)

I oczywiście kupiłem aktualizację.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@sleaquit - jedno pytanie jedna odpowiedź ale pomyśl się nad twoim pomysłem jeśli będzie taka potrzeba

nalezalo by to wiec poprawic, bo na pytanie 'ktory mamy teraz rok' nie raz poprawna odpowiedzia jest jeszcze '2010'

- Komentowanie wpisów na WP (dla wszystkich)

dziala to na wlasnej odrebnej liscie jak sb czy na np liscie precli w bazie lub cos innego?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Baza katalogów jest tworzona ręcznie dzięki czemu mam skuteczność 99,9%

Mógłbyś coś więcej na ten temat ? Sprawdzacie ręcznie każdy katalog ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Dokładnie. My mamy w bazie TYLKO katalogi w których OmniAdd na prawdę dodaje wpisy, jak jakiś katalog wypadnie usuwamy go ze spisu. Baza jest filtrowana co mniej więcej tydzień tak żeby były jedynie zweryfikowane.

Jeżeli chodzi o szybkość OmniAdd jest nie do przebicia. Jeśli komuś zależy może robić blasty na zaplecze. Katalogami bądź komentarzami do blogów Auto Approve. Sam testowałem tą opcję na paru stronach - daje fajny efekt.

Mamy na liście parę katalogów oraz skrypty for do zakładania profili. Co będzie dodane w pierwszej kolejności jeszcze się zastanawiamy, w tej chwili jest za wcześnie żeby mówić.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Klikam na link do zakupu aktualizacji i ...nie ma takiej strony....

Not Found

The requested URL /update-platny/38-omniadd-v5-update.html was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności