Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Baza jest filtrowana co mniej więcej tydzień tak żeby były jedynie zweryfikowane.

No nie mogę się z tym zgodzić. W bazie było kilkaset moich Webmini, kiedyś byłem zmuszony zablokować dodawanie, bo bazy miały po 100mb i serwer zamulały, mimo kilku aktualizacji OmniAdd mocno się trzymały w bazie :) Ale co by nie mówić baza i tak bardzo dobra w porównaniu z innymi dodawarkami najlepsza :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kojotek jak się można z Wami skontaktować, bo za pomocą formularza na stronie https://www.omniworld.pl/kontakt z pewnością się nie da.

Wystąpił 1 błąd:

Proszę wybrać temat na liście.

Tylko nie ma listy z tematami. :P:)

Chciałbym zapłacić za upgrade do v5 za pomocą paypala czy mogę wpłacić na konto pay@omnimax.pl ?

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

Już wróciłem i zaczynam wydawanie licencji dla OmniADD v5 (przepraszam że mnie nie było - sprawy osobiste)

Osoby które zamówiły / zamówią aktualizację do v5 proszę o kontakt na GG celem wydania licencji aktualizacyjnej (jeśli nie odpisuję proszę zostawić swoje dane)

Imię i nazwisko z zakupu w sklepie

Adres instalacji OmniADD v4 (lub klucz licencyjny)

Adres mail na który ma zastać wysłany nowy klucz z instrukcją

Maile z licencjami będą wysyłane raz dziennie w godzinach wieczorno - nocnych

@restful - napisz do mnie na GG to zmienię Ci sposób płatności i będziesz mógł przez paypala zapłacić :)

@mmr88 - zgadza się trzymamy katalogi które są w indeksie przez ok. 1 miesiąc jeśli po tym czasie nie można dalej dodawać do niego wylatuje z bazy i tniemy wszystko jak leci (zabezpieczenie przed padami serwerów etc. chyba że sam admin się do nas zgłasza to w dzień usuwamy katy z naszych list bo szkoda nerwów admin i czasu dodawarki na takie katalogi) Jak już wspominaliśmy nie raz baza jest filtrowana i aktualizowan na tyle często i dobrze jak to możliwe. Jeden z procesów weryfikacji bazy to czysta nasza kopia gdzie dodajemy idealnie skrojone projekty jeśli nam się nie uda dodać to papapa jak przyjdzie czas na dany katalog. Niebawem planujemy przefiltrowanie starych domen gdzie np zmieniło się oprogramowanie i pewnie wrócą do bazy :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Nie mam i nie będę miał gg.

Zamówiłem za pośrednictwem sklepu i oczekuję odpowiedniej informacji na podanego maila :)

Na razie dostałem potwierdzenie płatności.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mam błąd z działaniem SYNONIMY, po kliknięciu na przycisk, wyświetla mi się komunikat o błędzie:

ERROR: Nie ma pliku z licencj�! Wgraj plik "licencja.zl" do katalogu g��wnego programu

Tymczasem plik wgrałem binarnie i sama omnia działa

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Jeśli zainstalowałeś oprogramowanie prawidłowo i nie jest to instalacja w katalogu tylko domenie / subdomenie to musi działać poprawnie - sprawdzałem teraz u siebie i działa jak marzenie :D

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Czy padły serwery u was? Nie mogę wejść na stronę sklepu oraz nie mogę pobrać aktualizacji z zakładki upgrade w omniadd. Na jednej i drugiej stronie "Błąd wczytywania strony". Miałem też błąd z fakturami w sklepie, nie wiem czy poprawiony bo nie dostałem odpowiedzi, były krzaki na fakturze...

multikomto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności