Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
może być ze wgrał instalacje ze starego pliku, wgraj pliki z panelu omni i wtedy aktualizacja przebiega automatycznie i w dodatkach masz omnitxt, tez tak miałem

instalacja wgrana z najnowszej paczki z panelu (bo akurat były przenosiny na nowy serwer) i nie mam opcji "dodatki"

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Podaj mi na pw adres swojej instalacji proszę. Sprawdzę to.

Edit: tak jak pisałem, nie było plików :D

Edit2:

Wkradł nam się błąd. Wyszła aktualizacja do wersji 5.2.2+ Jest już w autoaktualizatorze, później pojawi się na omnipanel.pl

Problem dotyczy rejestrowania się na Wordpressach, jest to krytyczna aktualizacja więc zalecamy jej szybkie zainstalowanie.

Zmiany:

* poprawiona rejestracja w Wordpress

* poprawione generowanie tagów dla Webmini

* poprawione przesyłanie licencji dla OmniTXT

Jeśli komuś nie pojawia się zakładka dodatki, trzeba wykonać autoaktualizacje jeszcze raz. Jeśli wgrywaliście sami z plików sprawdźcie czy na pewno się przesłał OmniTXT.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Dziś planujemy dodać nowe szablony web-min do obsługi w OmniADD więc można liczyć na kolejny update dziś / jutro

Dodano:

Znalezione w sieci (test OmniADD) : https://seo-testy.pl/2011/test-omniadd-cz-2/ (szkoda że v4 ale .... )

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ja przypomnę o tych notatkach dla każdego projektu. Aktualnie nie mogę się już połapać co kataloguję. Często mam dla danego projektu celowo utworzone dwie wersje. Ewentualnie jakaś możliwość zaznaczenia danych projektów tak, abym pamiętał, że miałem na nie zwrócić w późniejszym czasie uwagę.

seowyszbanner.gif

Jeśli chodzi o omniTXT to myślę, że najsensowniejszym rozwiązaniem będzie stworzenie bazy precli tylko pod teksty z mieszarki. Ludzie w zamian za dodanie np. 20 precli do tej bazy mogliby dostać darmowy dostęp do większej bazy generowanych artykułów.

Jaki będą wymagania co do omnipress, czy będzie je można stawiać na subdomenach i uciągnie jest hosting seo np. w neteasy? Kończy mi się u nich hosting i tak sobie myślę, że może warto byłoby go sobie zostawić właśnie pod ten cel. Na każdym IP postawić 1-2 omnipressów wyłącznie pod omniADD tylko nie wiem czy to uciągnie, bo nie chciałbym się przesiadać ani mieć blokowanego konta czy widzieć, jak zamiast omnipressa wywala się błąd bazy itp.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@soprano - pamiętamy o tobie w sumie już to mamy zrobione

@kaiba - cały czas pracujemy nad tym i staramy się żeby było jeszcze lepiej

@Elegant- temat o OmniPRESS v2 będzie osoby i jesteśmy w trakcie integracji z Omni v5+ . Co do wymagań przy bardzoooo mocnym obciążeniu skryptu generuje to znikome obciążenie dla serwera i będzie można stawiać na subdomenach z wyjątkiem subdomen domen regionalnych (jedyny wymóg) link będzie tylko na skórkę (masz swoje skórki nie masz linka) - tak z grubsza

Kolejny test znaleziony w necie: https://poznan-pozycjonowanie.biz.pl/ (sporo tego jest) - po datach wnioskuję że v4 tam btało udział

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności