Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Po aktualizacji, gdy klikam na omniTXT, wyskakuje komunikat "Nieprawidłowa licencja na OmniADD". Nie będę tego dodatku używał, ale może inni mają podobny problem i chcieliby go naprawić.

PS Przed aktualizacją działało.

PS2 Mam 1032 wordpressy.

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@soprano zauważyliśmy właśnie, jest już poprawione i przed chwilą zostało wrzucone na serwer. Zrób proszę autoaktualizacje i będzie już działało. Z racji tego, że paczka nie pojawiła się jeszcze w omnipanel nie będziemy zmieniać numerku. Obecnie zajmujemy się poprawą wydajności, weryfikujemy wordpressy. Niedziałające będą usunięte z bazy ale będziemy chcieli z niej wycisnąć jak najwięcej.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Cholera, zapomniałem co trzeba zrobić, by ponownie omniadd zaczęło rejestrować się do worpressów, skrzynkę już mieniłem, wyczyściłem błędy i zrobiłem aktualizację bazy katalogów a tu mi pokazuje, że dalej jest tyle samo co było i nie się wskazuje na to, by rejestrowało na nowo?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@Elegant Jeżeli chcesz dorejestrować się do wordpressów to wchodzisz w katalogi >> wordpress >> inny błąd rejestracji (ponów próbę). Wtedy dopiero wciskasz aktualizację bazy w update. Następnie program powinien zacząć ponownie rejestrować się do precli. Powinno Ci się pojawić jakaś liczba przy "Oczekujących na rejestrację".

seowyszbanner.gif

A ja przypomnę o dodaniu do prywatnych precelków tego: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=898491

PS: Jak możecie to wklejajcie co jakiś czas linka do tego postu w swoich wypowiedziach - dziękuje z góry

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jako ciekawostkę powiem że ponad 50% czasem do 75% wpisów leci jako szkice bo nie spełniają tak banalnych wymagań jakie są wymagane - i potem się dziwicie dlaczego w raportach zamiast adresu waszego wpisu jest tylko domena główna wrrrrrr

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Kojotek_OX

Bo nie ma takich programów, które zwolniłyby z myślenia.

Ale nie wszyscy o tym wiedzą :)

M

PS. Ta wersja dużo skuteczniej i szybciej się rejestruje i dobrze dodaje do WP.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

z WP już jest dobrze :) mam ponad 1000 rejestracji i wątpię, by z publicznej bazy więcej wycisnąć :)

1458

W publicznej bazie jest obecnie ponad 1700 wordpressów...

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności