Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@ssebo literówka :) 5.1.2 to najnowsza wersja. Niedługo będziemy publikować Omnipress v2, będziemy umieszczać jego obsługę przy najnowszej wersji ;)

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@Gramer jeśli chodzi o bazę publiczną, to popraw opisy, sprawdź w logach dla czego nie dodaje. Jeśli o prywatną tak jak mówi @immy będziemy pracować nad poprawą skuteczności. Jest masa szablonów i trzeba dopisywać ich obsługę.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

W publicznej bazie jest obecnie ponad 1700 wordpressów...

Tylko sporo ma wyłączoną rejestrację, pojawiają się błędy, maile nie dochodzą ;)

Od wczoraj do tej pory przyszło dokładnie 1746 meili z danymi logowania do precli. Rejestrowane precle pochodzą wyłącznie z katalogiseo.info - rejestrowane automatycznie.

Dodawarka do SEOKatalogów OnLine! · Projekt Quernbiter już wkrótce...

Nowy interfejs, obsługa WordPress, ulepszony mechanizm dodawania... Już wkrótce!

Co do pytań o OmniPRESS v2 obecnie prace są zakończone już w 95% z 40 skórkami więc można spodziewać się premiery w poniedziałek lub wcześniej (zostało nam napisanie jeszcze tylko multi instalatora który wgra / zainstaluje / ustawi każdą kopię OmniPRES v2 - czas operacji postawienia 100 OmniPRESS v2 to czas na wgranie plików do 1 domeny i odpalenie install powinno zająć mniej niż 3 min)

Jak tylko ukończymy prace pojawi się nowy temat na PiO i linka oczywiście umieścimy tutaj dla chętnych

Dodatkowo dla WP będzie podobny mechanizm (już jest skończony) gdzie w 3 min postawisz i skonfigurujesz 100 WP ;) - ten dodatek zostanie wydany za około tydzień

Kolejne nowości już nie bawem więc zostańcie z nami :D

PS: Do wtorku OFF tak więc przepraszam z góry za fatalnie nie działający support do czasu podpięci mi neta (przeprowadzka) - zażalenia i reklamancie nie będą uznawane :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ściągnąłem właśnie najnowszą aktualizację katalogów.

Z moich blisko 1100 pomyślnie zarejestrowanych wordpress zrobiło się 350. Co jest grane?

---

Oczekujących na rejestrację: 103

Oczekujących na e-maila: 2 [Ponów próbę] [Lista]

Wyłączona rejestracja: 143 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 1467 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 376 [Lista]

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

@ssebo problem jest z połączeniem między Twoim a jednym z naszych serwerów. Będziemy próbowali zlokalizować przyczynę, za parę minut będziesz mógł się połączyć.

@verSuS miałeś źle ustawionego maila, dla maili z o2 loginem jest pełny adres mail. Jeśli to nie pomoże zmień mail i ponów próbę rejestracji. Dojdzie Ci do tylu ile innym.

@verSuS miałeś źle ustawionego maila, dla maili z o2 loginem jest pełny adres mail. Jeśli to nie pomoże zmień mail i ponów próbę rejestracji. Dojdzie Ci do tylu ile innym.

Tyle czasu działało, a nagle przestało? :)

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

A mi się omnitxt wywalił. Jako testujący dostałem większy przydział. Trochę zużyłem. Potem przyszedł update i nie sprawdzałem co tam w omnitxt. A teraz jak wchodzę do omnitxt to widzę ciekawy komunikat :) :

Nieprawidłowa licencja na OmniADD

Ciekawostka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności