Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po aktualizacji omni mialem ponad 1100 zarejestrowanych WP.

Po updacie bazy katalogów mam tak:

Wyłączona rejestracja: 104 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 152 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 866

mniej znaczy więcej

@agape - w dostępach w "Baza publiczna - niezarejestrowane", mam precle które dodawałem tylko do bazy prywatnej (są zresztą też wasze: seo.miasto.pl) oczywiście bez loginów i haseł.

Czy jak sobie dopiszę swój dostęp, to taki precel pojawi mi się w bazie prywatnej, czy wyskoczy do publicznej?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

@początkujący zrób automatyczną aktualizacje, żeby mieć pewność że masz najnowszy plik cron_reg.php bo był aktualizowany po paru chwilach.

@elpav do bazy publicznej. Kliknij w wordpress na "innych bledach" ponow probe, wtedy dodaj go do bazy prywatnej.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

U mnie to samo na hekko, ale to chyba nie wina hekko

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Są problemy z połączeniem z hekko do jednego z naszych serwerów. Powiadomiliśmy już administratora naszego serwera. Jak będzie coś wiadomo to dam znać. Z tego co widzę problem dotyczy tylko hekko. Jeśli chodzi o limity tekstów, co poniedziałek są one doliczane do obecnych aż do 4 krotnej wartości początkowej.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Nie wiem czego to wina czy OmniAdd, czy Webmini ale czesto przy dodawaniu wpisu sa powielane tagi. Wyglada to tak, ze w projekcie mam np. 5 tagow, a przy wpisie widze, ze zostaly one dodane razy 3. Przy niektorych Webmini jest wszystko dobrze, a przy innych sa powielane.

Mam podobnie, gdzie nie sprawdzę mam powielane tagi (webmini i otwartymini).

Mimo iż mam 6-7 tagów w katalogu mam powielane, a sprawdzam inne wpisy (nie moje) i sa tam po 3,4 tagi i bez duplikatów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności