Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@agape Wiesz może juz coś odnośnie update na hekko - wciąż to nie działa...

@Kojotek_OX Przesadzasz z tym braniem pieniędzy za support, zapłaciliśmy za OmniADD to coś wymagamy ;) Nie pamiętam od dłuższego czasu abyś pomógł chociaż jednemu użytkownikowi. Duże pochwały za to należą się "agape" ;)

@zakręcony MASZ RACJĘ !!!

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@arve_lek, @oggio błąd połączenia przy próbie pobierania jednego pliku. Spróbujcie jeszcze raz zaktualizować.

@Gramer powinieneś mieć coś w tym stylu:

20110808-lmev-28kb.jpg

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

"Błąd przy pobraniu aktualizacji dla pliku:crons/4_wordpress.txt"

Aktualizację robiłem zaraz po jej wydaniu i miałem to samo.

Wystarczyło zrobić cofnij w przeglądarce i włączyć ponownie aktualizację.

Zaskoczyło i działa.

@Kojotek

Zatrudnij kogoś od PR bo za takie posty to Cię wszyscy zjedzą, włącznie ze mną ;)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Pierwszy raz mi się takie coś zdarzyło -> Błąd przy pobraniu aktualizacji dla pliku:crons/4_wordpress.txt

Dzięki @arve_lek - bo bałem się napisać, z powodu rygoru zablokowania licencji :D

To coś z update po stronie serwera omni, bo kilkakrotnie próbowałem wykonać, bo myślałem że coś z prawami folderów mam.

aż się dzisiaj zastanowiłem poważnie, czy należę do grupy DEBILI wśród klientów omni i na jakie koszty naraziłem support...

Ogarnij Kojotek swoje słownictwo bo już nie raz zwracano Ci w tematach Twoich produktów uwagę na Twoje chamstwo. Support to support a nie wybieranie na jakie problemy będziecie reagować a na jakie nie, macie stworzone FAQ to odsyłajcie bezpośrednio do punktów odpowiedzialnych za dany problem, jeśli jest to standard, lub po prostu piszcie, że problem opisywany jest w FAQ, ale nie pisz o swoich klientach, którzy płacą za Twoje produkty, że są DEBILAMI, bo bez DEBILI nie sprzedawałbyś swoich produktów, lub sprzedawałbyś ich dużo mniej.

@bkartol tak bo paczka nie została jeszcze wrzucona do omnipanel. Pojawi się tam niedługo. Dla tego zrobiliśmy autoaktualizacje żeby przyśpieszyć cały proces aktualizowania do maximum.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności