Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@ssebo sorry nie zauważyłem postu. Sprawdzimy na swoich serwerach

Dopóki paczka nie pojawi się na omnipanel.pl możecie ją ściągnąć stąd.

Co do pytan to po prostu czasem trzeba poswiecic bardzo duzo czasu na sprawdzenie bledu ktory pozniej zazwyczaj sie okazuje ze nie jest bledem. Samo sprawdzenie postowania do wp trwa około 2 godzin. Najgorzej jest po większych aktualizacjach gdzie dostajemy dużo wiadomości że coś nie działa a później okazuje się że jednak działa. Chcemy skupić się na rozwoju programu bo mamy bardzo dużo rzeczy w planach.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam gorącą prośbę. Przeczytałem cały temat i nie odnalazłem dedykowanych serwerów dla OmniAdd. Czy mogę prosić o jakieś wskazówki bo mój serwer w nazwie jest już przepełniony tak więc jak już mam kupić nowy to miło by było usłyszeć wasze opinie ...

Z góry dziękuję ...

szared nikt zdrowo myślący nie poleca bo mają współdzielone IP ,czym więcej dodawarek siedzi na tym IP tym więcej ryzyko jego zbanowania.Rozumiesz? Jak komus dobzre dziala na jakims szared hostingu to siedzi cicho i dodaje i nie chce kusić losu.

Ja mam na VPSie wiec takie rozwiązanie polecam

Chyba się nie wyraziłem jasno

1 - nikogo nie uważam za debila co najwyżej za lenia jak się mawiało w szkole "zdolny ale śmierdzący leń"

2 - nie raz się okazuje że więcej czasu człowiek traci na zgłaszanie problemu niż samodzielne rozwiązanie go korzystając z mózgu i FAQ

3 - jak jeszcze rozumiem pytania od osób co dopiero zaczynają zabawę z dodawarkami tak już nie potrafię zrozumieć lenistwa starych wyjadaczy

Może jestem grubo skórny ale jest to wynik lenistwa użytkowników którzy zamiast zobaczyć w durny log wolą pisać że coś nie działa co przekłada się nie tylko na koszty oraz przesuwanie ciągłe planów wydawania nowych wersji softu (cierpią na tym inni użytkownicy co potrafią użyć głowy) oraz dla osób nowych jak czytają to widzą błąd , błąd , błąd i .....

Nasze stanowisko w tej sprawie jest jasne i nie będziemy szli na kompromis w sprawie lenistwa. Chcesz być leniem proszę bardzo i za to zostanie naliczona opłata.

Do środy planujemy wydać kilka dodatków i nową wersję OmniADD i mam nadzieję że uda nam się chodź raz dotrzymać terminów

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

mnie w hekko skusiło 5 IP które zmieniają co jakiś czas, dzięki czemu przy niedużej liczbie projektów możesz lecieć bez proxy

No to już jest spoko rozwiązanie ...

szared nikt zdrowo myślący nie poleca bo mają współdzielone IP ,czym więcej dodawarek siedzi na tym IP tym więcej ryzyko jego zbanowania.Rozumiesz? Jak komus dobzre dziala na jakims szared hostingu to siedzi cicho i dodaje i nie chce kusić losu.

Ja mam na VPSie wiec takie rozwiązanie polecam

Ok dzięki za info.

Jak wiecie często testujemy OmniADD i tym razem padło na losową stronę z neta potraktowaną OmniADD v5 dla frazy "pozycjonowanie radom"

Stronka poleciała na 1 pozycje w Google (tematycznie nie jest związana z promowaną frazą) dla frazy "pozycjonowanie Radom" adres strony dla nie dowiarków: tom.blog.pl

Zaznaczam jeszcze raz że ta fraza została zrobiona TYLKO przez OmniADD bez żadnych sztuczek i innych linków - to w temacie skuteczności OmniADD na Google

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jak wiecie często testujemy OmniADD i tym razem padło na losową stronę z neta potraktowaną OmniADD v5 dla frazy "pozycjonowanie radom"

Stronka poleciała na 1 pozycje w Google (tematycznie nie jest związana z promowaną frazą) dla frazy "pozycjonowanie Radom" adres strony dla nie dowiarków: tom.blog.pl

Zaznaczam jeszcze raz że ta fraza została zrobiona TYLKO przez OmniADD bez żadnych sztuczek i innych linków - to w temacie skuteczności OmniADD na Google

Super, gdybyście w przyszłości chcieli zrobić to ponownie chętnie zgłoszę losowo wybraną stronkę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności