Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Blastowiec -> też tak miałem, okazało się że to problem po mojej stronie :D Pisz do kojotella na gg, najszybciej to załatwisz.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Blastowiec - albo napisz do mnie na GG lub na PW z swoim adresem IP jaki masz (możliwe że masz bana na serwer)

@aniec2 - twoja licencja jest w trakcje przetwarzania więc dziś dostaniesz maila z instrukcją co i jak zrobić

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Instalacja jest na subdomenie i dokonał jej HEKKO więc raczej zrobili wszystko dobrze, moja rola była tylko taka, żeby plik z licencją przekopiować do głównego katalogu

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Odnośnie synonimów faktycznie czasem występuje ten problem - poszukamy problemu i będzie w kolejnej aktualizacji poprawione

@ssebo - co do tych przeglądarek hmmm zobaczymy co się da zrobić oby HTML5 / CSS3 tutaj nie poległ bo miało być kompatybilne heheh

Również mam błąd w synonimach.

Nie działa mi prawidłowo generator rss.

W wygenerowanym pliku jest tylko:

<br />
<b>Fatal error</b>:  Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in <b>/var/www/omniadd/rss_z.php</b> on line <b>0</b><br />

Mam instalację w https: // numerIP/omniadd

Błąd wynika z takiej instalacji, czy może jakieś prawa trzeba pozmieniać?

Panel jeszcze czytelniejszy niż w poprzedniej wersji :)

Czerwony pływający napis o nowościach może wrzucić do zakładki Update? Trochę rozprasza.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz - piszemy wszędzie gdzie to możliwe żeby nie instalować OmniADD w katalogu więc czemu zainstalowałeś w katalogu ? - kup sobie domenę regionalną i po kłopocie :)

Co samych RSS upewni się czy w automatycznym opisie (na przyszłość) jak się pobiera nie ma gdzieś linków lub innych znaczników HTML-a (tam ma być tylko czysty TXT). O synonimach już wiemy i nie trzeba 10x tego samego pisać (będzie aktualizacja to i to się poprawi, a przy okazji może zwiększymy bazę synonimów do 1 miliona)

A u mnie nie ma żadnych wordpessów :/ wykonałem update bazy katalogów ale nadal żadnego wordpresssa tam nie ma

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@Kojotek_OX

Zauważ, że pytając miałem tego świadomość.

Przy poprzedniej wersji tylko nie zalecaliście. A u mnie wszystko do tej pory działała na niezalecanych ustawieniach.

Nowa wersja też, oprócz tych rss.

Wystarczy zmienić lokalizację plików aby były w głównym adresie, czy należałoby zrobić czystą instalację?

Szkoda mi trochę projektów.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. A i synonimy nie działają :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Chyba nie działa uruchamianie harmonogramu wszystkim wpisom dla danego typu katalogów.

Synonimy faktycznie chyba nie dzialają.

Gdzie i jak można uruchomić OmniPing'a?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zakręcony -> pisze w instrukcji że pinguje automatycznie i tak faktycznie jest, dodaj sobie jakiś projekcik na testy i wszytko się wyjaśni, a tak w ogóle to wszystko jest w FAQ :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności