Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyszła nowa aktualizacja OmniADD 5.2.0+. Jak zwykle jest już dostępna w autoaktualizacji, za jakiś czas będzie dostępna na omnipanel.pl. Zmiany:

* Dodatek OmniChecker szukający naszych wpisów w katalogu EasyDir

* Dodatek OmniSEA (Omni Search Engine Adder) dodający naszą stronę do wyszukiwarek

* Poprawiona skuteczność dodawania do WebMini

* Poprawione pingowanie

Do OmniChecker będziemy progresywnie dodawali obsługę kolejnych katalogów, następnym będzie Wordpress. Wybraliśmy EasyDir ponieważ żaden z nich przy postowaniu nie zwraca linków.

Dzięki poprawie dodawania do WebMini spodziewamy się znacznego wzrostu bazy do tego typu katalogów.

W planach teraz mamy tak jak Kojotek pisał między innymi dopisanie obsługi seokatalogów, baza premium Wordpress'a, omnipress v2 oraz szukanie wpisów do reszty katalogów. Więcej szczegółów pojawi się w odpowiednim czasie zwracając uwagę na to że są wakacje.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '../../funkcje.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/www/xxx/cron_check.php on line 0

Info po wywołaniu tego crona.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Zamieniłem ręcznie plik cron_check.php na cron_checker.php w głównym katalogu programu i wszystko wydaje się działać.

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

@Bartosz Machnik Niestety była literówka, radzę zmienić ten plik spowrotem i jego wywoływać. Albo najlepiej ściągnąć go jeszcze raz z aktualizacji inaczej przy następnych update nie podmieni Ci się.

ps. wam też się rozwala forum przez wstawienie obrazków gdize popadnie ?;)

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

ok, grzecznie wróciłem do oryginału i czekam na update. Przyzwyczajenie php-owca żeby próbować od razu debugować i poprawiać ;)

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Gdy porównywałem omniadda i publikera, to zawsze mówiłem, że zaletą tego ostatniego było to, że były wszystkie (lub prawie) linki do wpisów. Choć oczywiście coś za coś, co moim zdaniem teraz publikerowi czkawką się odbija. No ale jak omniadd będzie miał ten dodatek sprawdzający wszystkie typy katalogów, to dla mnie bomba. Bo to jest to czego mi brakowało, bo na efektywność narzekać nie mogłem i nie mogę ;). No może jeszcze mogę ponarzekać na upierdliwość obsługi softu, ale człowiek nie świnia i do wszystkiego się przyzwyczai :). Ważne, by spełniał swoje zadanie główne.

Ktoś chyba zapomniał wrzucić paczkę na serwer. ;)

[404] File Not Found : Plik nie istnieje

Podany w zapytaniu URL /download/OmniADD_5.2.0.zip nie został odnaleziony na tym serwerze.

The requested URL /download/OmniADD_5.2.0.zip was not found on this server.

wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe.

wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji

łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności