Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@D_S zapewniam że odnosisz bardzo złe wrażenie z skutecznością i wręcz odwrotnie jeśli dajesz oczywiście dobre opisy etc.

Np: dzisiejsza aktualizacja wniosła sporą poprawkę na webmini i pojawił się nowy status (wcześniej nie obsługiwany przez OmniADD) jakim jest filtr słów wprowadzony w webmini

Jeśli natomiast masz na myśli WP to jest taka magiczna opcja przelogowanie i to pomaga !!! - raz na tydzień warto kliknąć tą

PS: Statystyki z jednego z blogów z naszej listy 62:

Dodanych wpisów 83

Szkiców: 367 !!

Czy wy kur.a nie umiecie napisać artu na 1200 znaków + tytuł min 4 słowa (20 znaków) + dać 3 słowa kluczowe ? - do tego jest wymagana wyższa uczelnia ? I jeszcze piszecie że jest niska skuteczność - załamka

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Remiss - szkoda czasu owszem ale przez takich ciołków i leniów cierpi opinia na temat softu że nie dodaje / że linki nie wyciąga etc a to k..a ewidentna wina ludzi korzystających z oprogramowania i do tego tracę już siły

Kolejna wersja będzie zawierała jeszcze słownik zakazanych słów bo z tym też są problemy co wpływa znacznie na skuteczność dodawania

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pytanie za 75 zet :) siedzę już dłuższy czas, w FAQ przejrzałem, na forum szukałem i nie udało mi się znaleźć, w końcu pytam

dlaczego po wejściu w katalogi, widzę ilość wordpress'ów 0 ? nie ma żadnego, dodałem też prywatne (te z listy Kojotek_OX) i też ich nie ma.

Co najgorsze, mimo dodania do harmonogramu (webmini podświetlone na zielono) aplikacja od kilku godzin nie robi nic. Czy jest gdzieś jakiś przycisk start ? :)

Może to głupie pytania i odpowiedź może być prozaiczna, ale po 4 dniach walki z serwerem nie mam już pojęcia czy błąd leży po mojej stronie (obsługa programu) czy po stronie serwera na którym stoi... :( proszę o pomoc

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Problem z wordpress'ami prawdopodobnie jest spowodowany zła konfiguracją połączenia z pocztą.

Odnośnie wstrzymaniu dodań - sprawdź dzienny limit dodań [ standardowo ustawiony jest na 20 ].

Sprawdzałem połączenie z skrzynką jest ok.

Limit faktycznie jest ustawiony na 20, od godziny 15 czekam i nic się nie dzieje, to normalne ?

Możesz sobie dodać ile chcesz wordpresów, ale dopóki nie przejdą rejestracji, to będziesz miał 0/

klikałem zarejestruj ponownie we wszystkich katalogach, no i "Oczekujących na rejestrację: 0" hmmm

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności