Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

SqL - sprawdź w opcjach kiedy był wywołany cron (o ile był)

Właśnie zastanawiałem się czy to może mieć wpływ, Cron 581 minut temu. Czy muszę czekać do przeładowania Crona, żeby omniadd ruszył ?

To przy okazji zapytam jak często ustawiać wczytanie CRONa ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
klikałem zarejestruj ponownie we wszystkich katalogach, no i "Oczekujących na rejestrację: 0" hmmm

Pobierz jeszcze raz listę katalogów to zacznie rejestracje od nowa.

Oczekujących na rejestrację: 1389 SUPER dzięki @Merf

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Można już robić pod grupy prywatnych precli?

prosze o odpowiedz na to pytanie

i jescze dodatkowo:

mam 200 linkow, chce je podlinkowac, czyli odpalam dodawarke, modul prolink, wczytuje linki, (bez anchora tak, normalne urle?) i dodaje swoje opisy?

a jakbym to chcial polaczyc z waszymi textami? mam maly pakiet tekstowi i jak wchodze w dodatki mam

Utwórz anchor z:

Ustal skąd mają być pobierane anchory dla linków lub wklej swoje w postaci pełnych linków razem z adresem do linkowanych stron. Maksymalnie 3, używane będą losowo. Do wordpressów umieszczane są wszystkie, do Omnipress 2 losowe.

chce dodac swoje, czyli normalnie <a href... </a>?

a gdzie one sie w tekscie pojawia? automatycznie jest dodane?

?

czy moge polaczyc oba moduly? np kupic maksymalna liczbe artow, wczytac plik np z 300 linkami i niech sie ladnie dodaje?

bo teraz z tego co widze to musze sam wpisac jeden adres i generowac teksty.

ewentualnie moge gdzies pobrac te teksty co kupilem zebym sobie sam wrzucil do modulu prolink?

pozycjonowanie - interwencja

Obecnie dodatek OmniTXT nie współpracuje z modułem ProLink jednak myślę że dobrym pomysłem będzie dodanie takiej opcji tak więc na chwilę obecną jedynie można ręcznie to robić. Co do reszty masz wszystko ładnie opisane w FAQ

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@Kojotek_OX Może zrobicie oddzielną nazwę katalogów Waszych Wordpressów - np. OmniWP (będzie wiadomo co i jak dodawać, bo w prywatnych są jeszcze inne precle nie tylko Wasze) ? A przy dodawaniu strony sprawdzało poprawność wpisywania danych...

kojotek, rozumiem iz skoro po raz czwarty nie odpowiedziales mi na pytanie czy mozna dodawac blogi prywatne do roznych grup typu wordpresprv1, wordpressprv2, itd, to jest to nie mozliwe i nie planujesz tego? z tego co widzialem w topiku kilka osob juz o to pytalo, wiec moze warto byloby wysluchac ludu :)

co do reszty, w faqu nie ma ani slowa o omnitxt, no ale cos tam jest w samym module :)

a co do mojego pytania z automatycznymi tekstami i linkowaniem wpisow z listy urli to mysle ze warto pomyslec

mozna by jeszcze zrobic opcje, ze wczytujesz plik txt z opisami (np paragraf z synoniami to jeden opis), i plik z urlami i zeby automatycznie dodawalo? mozliwe to to?

pozdrawiam i milego weekendu

pozycjonowanie - interwencja

@harley7 nie celowo nie odpisuję (chyba :D )

- na liście było do zrobienia grupowanie prywatnych WP i co lepsze jest odhaczone że zrobione więc się zagalopowaliśmy z tym skreślaniem z listy. Tak więc będzie dodane na 100% w kolejnej aktualizacji

- OmniTXT jest w przebudowie żeby działał z z masowymi linkami

Kolejna aktualizacja za ok. 2 tyg (czas na wakacje i spora część ekipy Omni znika tak więc odrobina cierpliwości wymagana)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Dodając nowy projekt określamy jego kategorię. Gdzie ta kategoria jest wykorzystywana? Pytam, ponieważ w preclach prywatnych napewno nie jest. Skopiowałem kilka kategorii, wstawiłem je do precla, a i tak wszystkie dodane arty zostały przypisane do "bez kategorii". Czy kategoria do precla jest określana w oparciu o tagi? Czy zawsze do każdego precla arty są wrzucane do domyslnej kategorii? Szczerze mówiąc nie sprawdzałem tego wczesniej więc nie wiem :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Witam, jeśli chodzi o OmniAdd jestem nowicjuszem i prosiłbym kogoś o podpowiedź, dlaczego w katalogach wordpress mam ciągle pomyślnie zarejestrowano: 0.

Program łączy się normalnie ze skrzynką (test przebiega pozytywnie), oczekujących na e-maila mam sporą liczbę a mimo tego nie widzę żadnego maila. W skrzynce też pusto.

Próbowałem na o2 i wp. Jeśli komuś wygodniej, podaję również nr gg: 2679340.

Proszę o wyrozumiałość i pozdrawiam :)

Ja mam również problem. Otóż dlaczego jak klikam w omnitxt to wyskakuje mi komunikat, że nie posiadam najnowszej wersji programu. Natomiast jak klikam w zakładkę update, to niby najnowsze wersję mam. Teraz pytanie czy czegoś nie wiem ?:)

Strona firmowa - Rzeczywistość Rozszerzona.

Programowanie Android - Programowanie Android przez profesjonalistów.

Tworzenie Aplikacji Android - Fachowe Tworzenie Aplikacji Android!

@no_nick login i hasło powinno być takie samo w ustawieniach. Pokaż mniej więcej jak wyglądają Twoje ustawienia mailowe.

@google+1 Mimo tego zaktualizuj albo pobierz paczkę z omnipanel.pl Zmieniliśmy serwer dla omnitxt na starym jest właśnie taki komunikat.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności