Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@no_nick - ja powiem krótko bo znów padłem przeczytaj FAQ bo walisz takim błędem że nie mogę

PS: Nie wiedziałem że domena wp.pl jest cała twoja i masz tam wszystkie maile (taka mała podpowiedź do ustawień) - wiem wredny jestem ale FAQ wyjaśni twój problem

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

@ssebo - hmmm pomyślimy na chwilę obecną raport pobierasz jak zawsze czyli z podstrony z listą stron

@IT - napisałem do Ciebie na GG / problem rozwiązany

Właśnie pobrałem aktualizację do 5.2 i zaktualizowałem omniadd z wersji 4.3 do 5.2. Aktualizacja wydaje się, że przebiegła poprawnie i wszystko śmiga jak śmigało. To znaczy wpisy są dodawane, jednak bardziej szczegółowe wrażenia to zapodam za 2-3 dni. Przetestuje także te nowe opcję :) Jak na pierwsze wrażenie po upgradzie to jest ono jak najbardziej pozytywne. Oby tak dalej :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Przydałaby mi się opcja zliczania liczby znaków, np w okienku z synonimami. W tym momencie muszę korzystać z zewnętrznego zliczania, a myślę że taka funkcjonalność to niewiele roboty, a na pewno sprawi że praca z Omniaddem będzie jeszcze szybsza.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

@elpav - tak mamy to na liście ale jest dość nisko w priorytetach :) może po wolnym będzie więcej zapału i szybciej dojdziemy do dolnych pozycji na liście.

Na razie priorytet mają OmniPRESS v2 oraz WP z prywatnymi grupami i płatnymi dostępami

jest szansa by dodać prywatną bazę też qlweby?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Zdąrzycie jeszcze przed urlopem z omnipress v2 i pluginem pod WP? Czekam na to.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Ostatnio mam problem z webmini (wydaje mi się że po ostatniej aktualizacji programu) - otóż nie odpowiada na pytania typu:

Odpowiedz na pytanie: 2*2*2

Odpowiedz na pytanie: 1+3+5

2+2+2

i tak dalej

wszystkie odpowiedzi - poprawne :) mam wpisane w "nauka" ale mimo to nie dodaje - muszę powpisywać ręcznie

Jakieś sugestie?

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności