Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@Elegant - Od tego poniedziałku już mamy wakacje *tydzień" :)

@macet - mało prawdopodobne żeby system nie radził sobie z takimi pytaniami - 2 opcje jakie widzę

- nie obsługiwana skórka

- katalog nie przyjmuje poprawnych odpowiedzi (specjalnie ustawione są złe pytania)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@macet - mało prawdopodobne żeby system nie radził sobie z takimi pytaniami - 2 opcje jakie widzę

- nie obsługiwana skórka

- katalog nie przyjmuje poprawnych odpowiedzi (specjalnie ustawione są złe pytania)

Odpowiedzi działają, bo sprawdzam logi i wpisuję poprawne odpowiedzi i wtedy mam dodana stronę

Więc zostają skórki - ale to już chyba od Was zależy?

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Takie szybkie pytanie/sugestia. Jak rozumiem przy niestandardowej skórce OmniAdd nie może znaleźć pytania. Czy może zamiast tego nie mógłby szukać pytań na które ma odpowiedzi? nie będzie to może idealnie optymalne ale powinno być bardzo skuteczne przy nieznanych skórkach.

Druga rzecz to mam dziwny efekt w "nauce". Chciałem dodać odpowiedzi na kilka pytań ale dodając wartości w pola "Dodaj nowe - Pytanie odpowiedź" i wciskając "zapisz" jedynie nadpisuje ostatnie pytanie z listy. Usunąłem ostatenie pytanie z listy, wtedy udało się dodać jedno ale już kolejnego nie da rady. Znowu nadpisuje. (jest to pytanie nr.122 jeśli to coś pomoże).

Pozdrawiam

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Hosting.

Przejrzałem pobieżnie temat ale konkretnej informacji nie widzę... pytanie o konkretnego usługodawcę nie ma sensu z oczywistych względów.

Ale czy osoby które posiadają trochę OmniADD jak również @Kojotek_OX mogłyby zdradzić jaki transfer miesięczny i obciążenie generuje ten skrypt?

Żeby było czytelnie:

a. transfer

b. obciążenie

c. ew. ile stron linkujemy/limity(?)

Z pewnością by to ułatwiło nowym użytkownikom dobranie sobie hostingu. :D

/l~~$

Przejrzyście jak się da

Dowolny hosting z zendem i cronem / dowolne konto / unikamy serwerów w OVH szczególnie wszystkich seo hostingów

Obciążenie dla 1 i 100 projektów jest identyczne

Transfer 1000 wpisów ok. 10 MB (nie liczę update)

Polecamy pakiety dedykowane pod OmniADD w Hekko (pytać o szczegóły u źródełka) lub dowolny hosting im mniej znany tym lepszy

Ionic , Nazwa , Home, MasterNET , LaoHOST - czarna lista na dzień dzisiejszy (nie mylić z VPS z Ionic-a bo te są rewelka)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Czy coś jest nie tak z serwerami aktualizacji bazy?

Od kilku godzi próbuję zaktualizować bazę i zwraca mi komunikat:

"Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie."

@Kojotek napisałeś it na gg z podobnym problemem, myślę, że podanie rozwiązania w temacie ułatwiłoby moją sytuację, chyba, że jest to wina serwera...

multikomto

Kojotek, od wczoraj mam to samo co Blastowiec (albo mniej więcej to samo). Nie mogę otworzyć W OGÓLE zakładki update. Po 1-2 min. mielenia dostaję konunikat: 500 Internal Server Error. I tak na wszelki wypadek: robiłem to z 2 różnych kompów, z 2 różnych IP. Wcześniej się to też zdarzało. No ale właśnie - zdarzało, ale w końcu wskakiwało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności