Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@mario1973 będzie działało. program jest nie zależny, nie potrzebuje nas do swojego działania.

@ezomaniak, @D_S do jakiego typu katalogów? Jeśli wp to przelogujcie sie.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@mario1973 będzie działało. program jest nie zależny, nie potrzebuje nas do swojego działania.

Ok, opłaciłem update i co dalej ? Coś dostane mailem ? Gdzieś jest do pobrania ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

na 99% dostaniesz adres strony i login do panelu skąd sobie możesz to zassać. Co do upgradowania bazy katalogów to mi ona także padł 2 dni temu i pokazuje ciągły brak połączenia z serwerem omni. Co do skuteczności samego omniadda w wersji v5 to zbyt któtko go jeszcze używam (3dni) aby się wypowiadać, v4 działała bardzo dobrze, a z v5 się zobaczy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

v4 działała bardzo dobrze, a z v5 się zobaczy.

Też byłem zadowolony z v4 (dodawanie do katalogów) , ale jak ostatnio zrobiłem jeden projekt do wrzucenia do Wordpressów, to trochę się przeraziłem. Dlatego chcę zobaczyć jak v5 sobie z nimi radzi.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Tez potwierdzam, ze jest problem z dodawaniem do Webmini. Nawet nie odpowiada na pytania rachunkowe w stylu "1+3+5". Sprawdzilem w logach i pelno tego jest, a recznie da sie dodac bez problemu.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Od poniedziałku ruszamy z pracami pełną parą - na razie wolne więc proszę o cierpliwość (wybaczcie ale każdemu należy się troszkę wolnego) - prawo to nakazuje :wacko:

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

a ja tak o wyciaganiu adresow z edirow - dopiero pierwszy raz na v5 chcialem wyeksporotwac z edirow i widze ze wszedzie sa 0....

nawet na starych szablonach gdzie kiedys v4 wyciagala.

jak wyglada sprawa u innych?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności