Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie dodaje mi do omnipress ;/ Na pewno coś źle robię, ale nie mogę znaleźć rozwiązania. Tworzę zadania w zakładce moje strony i kombinuję na różne sposoby:

1. Artykuł ok. 1500 znaków (synonimy, dwa linki, h1, h2) wpis ustawiony na omnipress.

2. Utworzyłem zadanie składające się z 1 wpis zwykły ok. 250 znaków (tylko synonimy) i 1 wpis omnipress ok. 1500 znaków (j.w.). Oba wpisy miały identyczny tytuł i słowa kluczowe.

3. Wczytałem się w FAQ i utworzyłem zadanie składające się z wpisu omnipress ok. 250 znaków (tylko synonimy) i wpis omnipress ok. 1500 znaków (j.w.). Oba wpisy miały identyczny tytuł i słowa kluczowe.

Dodałem to wszystko do harmonogramu i wywala tylko błędy. Czytając FAQ wychodzi, że 3cia metoda powinna być ok ale nie jest. Co robię źle ?

Mam jeszcze jeden problem. Jak utworzę zadanie i puszczę je w ruch to później nie mogę ani usunąć ani poprawić żadnego wpisu w omniadzie. Jak coś chcę zmienić to muszę usunąć zadanie i jeszcze raz ustawiać opisy, tytuły itd. WTF ?

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

@SqL- OmniPRESS v1 (stare) z OmniADD v5 są nie do końca kompatybilne i nie działają poprawnie na sporej ilości kopi OmniADD (po poniedziałku będzie puszczony w obieg OmniPRESS v2 kompatybilny z OmniADD v5 i tylko z v5)

Co do opisów znamy już ten błąd i pewnie w poniedziałek / wtorek będzie poprawka na to + webmini (teraz wakacje)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Z updatem znów coś nie teges?

W jednej instalacji przy próbie update'u bazy - Wystąpił błąd z połączeniem. Proszę spróbować ponownie.

W innej już prawie od tygodnia, o czym już informowałem - nie mogę nawet połączyć się z zakładką Update i wyskakuje 500 Internal Error. Jeśli ważne z jakiego ip się łączyłem, to próby wykonywane były z 3 różnych.

Na chwilę zostały usunięte ograniczenia na serwerze z bazą jeśli chodzi o problem z połączeniami. Jesli ktoś się dalej nie może połączyć jest to już po stronie serwera gdzie stoi OmniADD

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności