Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wrzucie aktualke na Omnipanel, bo niektorym nie dziala zdalna aktualizacja. W ogole czemu trzeba czekac na aktualizacje z opoznieniem w panelu, jak ich wrzuceniem tam to chwila moment.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@mj_2000 - odpowiada na takie pytania

@Moxo - powiedziałem że ten update jest na wydajność i obciążenie nie na nowe funkcje (litości w poniedziałek ekipa wróciła z wakacji) - będą dodane prywatne bazy w liczbie mnogiej dla WP

@Carnagge - tak działa nowy system, (te kilka godzin nikogo nie zbawia) - kto napisał do mnie z swoim IP bana z firewalla usunąłem i już mu zdalna aktualizacja działa

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Koyotek, nie ma litości :hello: Kupowałem soft - pytałem czy obsługuje prywatne bazy, padła odpowiedz że tak. Jak mam takie zboczenie ze stawiam zaplecze tematyczne, czasami pod konkretny projekt i nie wrzuce wszystkiego do jednego worka (bo niestety baza prywatna jest jedna). Moze mnie publiker tak przyzwyczaił, nie wiem - ale widze ze to dziala i nie zamierzam psuc sobie zaplecza. W tej chwili OmniAdd u mnie się leni, a powinien zarabiać na zwrot inwestycji ;)

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Kogoś zdrowo pogięło.

"UWAGA: Aplikacje które nie zostaną zaktualizowane do 31/08/2011 zostaną wyłączone do czasu aktualizacji!"

Tylko byście spróbowali to zrobić. No chyba, że to zgodne z regulaminem, który zaakceptowałem.

M

a gdzieś tam w instrukcji jest błąd. Podajecie w cronie do kasowania plików : clear.php , a w paczce jest clean.php

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wnioski po tym stwierdzeniu nasuwają się same. To jest aktualizacja bardziej krytyczna dla Koyotka, niż użytkowników OmniAdd. Co dokładnie zostało zmienione oprócz tego co napisano powyżej tego się pewnie nie dowiemy :hello:

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

jakie wymagania musi spelnic _check.php (ktory nazywany jest w faq i instalacji _checker) aby zaczal wyciagac wpisy z edirow?

zapuscilem projekt, a check.php ciagle zwraca 'Brak pozycji do sprawdzania'

w testowo wlaczonym projekcie ciagle 0

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@bkartol w jakich ? Próbowałeś dodawać ręcznie do tych webmini z takim samym pytaniem ? wyczyść błędy i dodaj drugi raz ja szukając błędów po 3 próbach postowania nie znalazłem niczego co możnaby jeszcze poprawić.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Czy jest mozliwosc wylaczenia scrolla z newsami? Jest wkurzajacy, tresc sie nie zmienia. Dajcie mozliwosc wylaczenia tego albo wyswietlajcie tylko na glownej. Oczy bolą od tego Adware :D

wykasuj zawartość pliku lst i będzie cicho na jakis czas

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja jak zrobilem automatyczna aktualizacje przez panel to nadal nie odpowiada na pytania i bledy rachunkowe w webmini. Recznie sie da dodac, juz zrobilem liste przyklaodwych webimini.

Wezme teraz zrobie reczna aktualizacje z omnipanel, bo ostatnio jak z automtau robilem to tez nie bylo np. tych nowych funkcji sprawdzania wpisow itp., wiec moze sie ta aktualizacja po prostu nie wgrala i dam wieczorem znac.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

bkartol ja wczoraj poświeciłem chyba 1,5 h i pzrelecialem cala bazę WEBMINI i powpisywałem brakujące pytania-odpowiedzi, co ciekawo pytanie Stolica Polski i Stolica Polski :, są rożne, w ok 50 katach poprawna odpowiedz nie dziala bo tak i tak dostajesz komunikat że odpowiedz niepoprawna.Po tym jak po udzielałem odpowiedzi na wszystkie głupie pytania typu Stolica Ekwadoru i podobne, skuteczność podniosła się na poziom ok 75 %. Ale tak jak pisałem dwie kropki na kocu pytania okazuje się tez maja znaczenie, reszta to katalogi co zwarcaja blad 500 lub w panelu amina wyłączona opcja dodawania . IP dodawarki dedykowane, w kulki nie lecę z tego narzędzia wiec bana nie mam na razie w żadnym webmini, co tez ma znaczenia w ocenie skuteczności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności