Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Do tego co pisał że nas pogieło z przymusową aktualizacją

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=910944

PS: Niebawem włączymy firewalla kto będzie miał starą wersje szybko IP mu się zbanuje i nie pobierze nowej bazy danych

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Do tego co pisał że nas pogieło z przymusową aktualizacją

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=910944

Nie znalazłem tam informacji jakim prawem chcecie zablokować produkt za który zapłaciłem ?

Wspaniałe podejście : zamiast przeprosić za błędy i utrudnienia, to grozi się utratą programu. Żenada.

M

aaa co z moim rachunkiem ? Z panelu niestety nie można pobrać, bo wyświetlają się błędy. Pisałem o tym do Was już i ZERO odpowiedzi.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Prawem takim że jest błąd który powoduje automatyczne blokowanie IP dodawarki na firewallu KAŻDEGO serwera gdzie jest zainstalowane takie cudo i regułka z limitem połączeń + potem będzie lament że mam skuteczność gównianą bo sobie pobanujesz IP

- stara wersja u nas z automatu dostaje bana na firewallu i o tym była już mowa (baza aktualizacji jest nie dostępna + seo.miasto.pl też nie działa)

Jest błąd i wymagana jest aktualizacja - jak tego nie rozumiesz to już wiele nie poradzę

PS: Nie pozwolę na to że jeśli ktoś nie ma zabezpieczonego dobrze serwera i chce postawić np 100 WP pod dodawarkę to ktoś mu zajedzie serwer - a to wykona właśnie stara wersja w odpowiednich ustawieniach

PS II: Jakie utrudnienia ? - kliknąć przycisk aktualizuj jest takim problemem ? wybacz proszę ale sam robisz problem nikt inny

I po kłopocie zaktualizowane i będzie spokój - dziękuje

Napisałem w poście że daliśmy xxxx i przeprosiłem wszystkich adminów którym mogliśmy utrudnić życie - nie było to celowe działanie. Temat zamknięty

Jak ktoś jeszcze ma problem z update bazy to proszę podawać mi na PW IP SERWERA nie IP domeny na której jest zainstalowany OmniADD

PS: Nie pozwolę na to że jeśli ktoś nie ma zabezpieczonego dobrze serwera i chce postawić np 100 WP pod dodawarkę to ktoś mu zajedzie serwer - a to wykona właśnie stara wersja w odpowiednich ustawieniach

PS II: Jakie utrudnienia ? - kliknąć przycisk aktualizuj jest takim problemem ? wybacz proszę ale sam robisz problem nikt inny

Problemem jest tu podejście do całej sprawy. Zamiast bić piane wystarczyło napisać: sorry, zrobiliśmy błąd i rozwiązanie jest jest już gotowe. Przepraszamy.

Naprawdę chyba warto kogoś znaleźć od PR'u, chyba, że teraz tez rachunki będziesz wystawiał za "nasze" dobijanie hostingów :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Doświadczenie mi niestety podpowiada że spora część osób ma w d..e to co się mówi i nie zrobi aktualizacji skoro działa to po co ? Niestety ludzie mają tendencję do lenistwa (w tym ja) i jak się nie postawi "kata" za nimi to .... - a tak będzie pewność że każdy ma aktualną wersję i jak będą problemy jakiekolwiek to będą one na aktualnej wersji a nie na ... - @zakręcony masz już długo OmniADD przypomi sobie sam jakie były zamieszania w czasach v3 i v4 jak ludziska pisali mi działa a mi nie bo jeden miał v3.x a drugi najnowszą i była polemika

Tak więc przymusowe update wchodzą w nasz harmonogram zadań i będzie to średnio raz na miesiąc czy się komuś podoba czy nie :D

PS: Już teraz się pojawiają problemy zgłaszanych błędów przez różnicę w wersjach

PSII: Zostanie dodane okno komunikacji z użytkownikiem wymuszające aktualizację podczas logowania do systemu + opis co jest zmieniane

PSII: Zostanie dodane okno komunikacji z użytkownikiem wymuszające aktualizację podczas logowania do systemu + opis co jest zmieniane

Hurra ... Rozumiem że wywalacie scrolla i okienko bedzie tylko raz?

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

...@zakręcony masz już długo OmniADD przypomi sobie sam jakie były zamieszania w czasach v3 i v4 jak ludziska pisali mi działa a mi nie bo jeden miał v3.x a drugi najnowszą i była polemika

Polemika była, jest i będzie. Fakt ludzie sa leniwi, ale są też i tacy, ktorzy nie aktualizują do czasu, aż się okarze, że wszystko gra. Nie po to się płaci by być betatesterem po update :D Pamiętasz jak po jednej akutualizacji (chyba przy przejści z v4 na v5) skoczyło mi ciśnienie bo przez Wasz błąd/niedopatrzenie musiałem w bazie grzebać i traciś swój czas, bo funkcja która do tąd działała nagle nie doś że przestała, to jeszcze namieszała w projektach? Przy kilku nie było by problemu, ale przy ponad 150 wtedy problem sie pojawił. Zdarza się popełnić błedy, ciśnienie rosnie i opada, ale osobiście nie bardzo mi pasuje czasem Twoje podejście do nas Klientów. Nic się nie stanie jak czasem napiszesz - sorry. Dodawrka na tym nie straci, jest dobra i ktos kto jej używa o tym wie, a że czasem jest padaka? - bywa, życie :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ja mam natomiast takie pytanie kiedy będzie aktualizacja na omnipress bo obecnie v5 mi do nich nie dodaje. Coś chyba było wspominane na ten temat . Po za tym dodawajka działa super. Lepiej jak v4

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Doświadczenie mi niestety podpowiada że spora część osób ma w d..e to co się mówi[...]

Tak Cie czytam i coraz bardziej mi się odechciewa być Twoim klientem, choć opienie bardziej przemawiajają za Twoim prodektm niż za publikerem...

Bo widzisz, czasami lepiej nic nie napisać, niż rzeczy, które Ty piszesz w stosunku do swoich klientów...

I nie ma znaczenia fakt, że młody jesteś - albo robisz biznes, albo w d...e masz swoich klientów - coś trzeba wybrać...

Pozdrawiam

Piotr

@vip-solution kumulują się aż do czterokrotnej wartości czyli 4 tygodnie, max możesz dojść do 36x4 więc 144 więc nie masz się o co obawiać.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności