Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Czy seo.miasto.pl nadal działa? Manualnie da się dodać do precla, więc to raczej nie ban. Automatycznie dodaje do 4 z całej listy (mimo przelogowania) Jak to w takim razie odczytać?

1HTTP/1.1 302 Moved Temporarily Date: Thu, 25 Aug 2011 08:12:32 GMT Server: Apache/2 Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache Last-Modified: Thu, 25 Aug 2011 08:12:32 GMT Location: https://seo.limanowa.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fseo.limanowa.pl%2Fwp-admin%2Fpost-new.php&reauth=1 Vary: Accept-Encoding,User-Agent Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Connection: close Content-Type: text/html; charset=UTF-8

seowyszbanner.gif

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro mowa o tych darmowych tekstach to u mnie caly czas pokazuje 0. Mimo, ze tylko raz wykorzystalem jak to bylo wprowadzone, bodajze 2 tyg. temu to juz powinienem miec z dwa razy przyznane kolejne darmowe, a caly czas 0.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

koro mowa o tych darmowych tekstach to u mnie caly czas pokazuje 0. Mimo, ze tylko raz wykorzystalem jak to bylo wprowadzone, bodajze 2 tyg. temu to juz powinienem miec z dwa razy przyznane kolejne darmowe, a caly czas 0.

Ja nie miałem aktualizacji przez 2 tygodnie, od tego pojawiła mi się liczba 3. A powinno być ich 9.

Joshi - bo easydiry nie dają urla. Musisz je sam wyszukać za pomocą dodatku do OmniAdda Omnichecker (w menu Dodatki)

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

U mnie wcale nie ma darmowych tekstow;) Od razu zapytam czy i jak uzywacie funkcji komentatora, FAQ milczy na temat dodawania listy stron. Sadziłem ze to taki mini SB, ale to chyba nie dziala ...

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Joshi - bo easydiry nie dają urla. Musisz je sam wyszukać za pomocą dodatku do OmniAdda Omnichecker (w menu Dodatki)

wielkie dzieki elpav!

nie korzystalem z tekstow wiec nie zagladalem do menu dodatki...

edit

czy checker korzysta z proxy?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Sporano ale u mnie nie ma mozliwosci wklejenia listy w "STRONY". Mozliwe ze cos zle robie :)

Linki - to moje linki,

Strony - lista AA,

Kolejka - cron,

Komentarze - lista komentarzy wraz ze spinem,

W Strony mam tylko tabele, pustą. Nie bardzo wiem gdzie i jak dodac liste AA.

Nastepna sprawa w linki jest tylko "wyczysc" a nie ma podgladu co tam jest i edycji - mocno mylące.

Wyjaśnij mi prosze jak to działa, o ile masz chwilke :)

Sporano ale u mnie nie ma mozliwosci wklejenia listy w "STRONY". Mozliwe ze cos zle robie :)

Linki - to moje linki,

Strony - lista AA,

Kolejka - cron,

Komentarze - lista komentarzy wraz ze spinem,

W Strony mam tylko tabele, pustą. Nie bardzo wiem gdzie i jak dodac liste AA.

Nastepna sprawa w linki jest tylko "wyczysc" a nie ma podgladu co tam jest i edycji - mocno mylące.

Wyjaśnij mi prosze jak to działa, o ile masz chwilke :)

Klikasz w "Komentator" -> "Linki" i tu wklejasz listę z adresami blogów i na koniec klikasz "Zapisz"

Następnie przechodzisz do zakładki "Komentator" -> "Strony" i tu chyba nie muszę pisać co sie robi

Do osób które mają problemy ze skutecznością na WP. Przerejestrujcie się, możliwe że było czyszczenie użytkowników. Ja na jednej swojej kopii też tak mam ale na testowej po przerejestrowaniu jest ok.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@monterek @soprano

u mnie chyba problem polega na tym ze nie mam zadnych stron dodanych w omniadd, bo czekam na utworzenie list prywatnych i pewnie to jest mylące :)

sadzilem ze to oddzielny modul, sorki za zamieszanie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności