Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To ja odeślę do FAQ i komunikatu jaki się pojawia podczas przelogowania bo działa jak należy przelogowanie

Dowód:

1.png

minutkę później

2.png

Oczywiście mogę za Ciebie wykonać taką usługę jak sobie nie możesz poradzić i twierdzisz że nie działa: https://www.omniworld.pl/41-konfiguracja-platny-support.html

Najnowsza wersja OmniADD + Baza Publiczna

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

To ja odeślę do FAQ i komunikatu jaki się pojawia podczas przelogowania bo działa jak należy przelogowanie

Dowód:

1.png

minutkę później

2.png

Oczywiście mogę za Ciebie wykonać taką usługę jak sobie nie możesz poradzić i twierdzisz że nie działa: https://www.omniworld.pl/41-konfiguracja-platny-support.html

Przesadzasz Kojotek, w ku.... mnie ciągle pisząc że działa, gó**o działa... Przelogowanie dla prywatnej bazy nie działa u mnie i u inny osób !!

PAMIĘTAJ ŻE GDYBY NIE MY TO OMNIADD NIE DZIAŁAŁO BY W OGÓLE, TO DZIĘKI NAM WIESZ O BŁĘDACH I WESZ CO POPRAWIAĆ A NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z AKTUALIZACJĄ KTÓRA NIE MIAŁABY BŁĘDU :P

Nie żądaj od Nas kasy za byle gó**o, bo dzięki nam masz na chleb...

@ssebo

1- widać rzadko aktualizujesz

2 - nie przeklinaj bo nie ma potrzeby

3 - czytaj ze zrozumieniem bo z tym masz problem widzę

4 - opisuję przelogowanie w bazie publicznej które podobno nie działa jak twierdzi user @moskit

5 - baza prywatna niestety nie mam na stanie więc jeszcze nie wiem i do tego się nie ustosunkowałem (jeszcze :P )

6 - teraz kończona jest aktualizacja dla wielu baz prywatnych to się sprawdzi to przelogowanie

@ssebo

1- widać rzadko aktualizujesz

2 - nie przeklinaj bo nie ma potrzeby

Ad1. I tu się mylisz jestem z aktualizacjami na bieżąco...

Ad2. Potrzeba zawsze jest, widzisz nie sprawdzacie wszystkiego a to przecież do Was należy...

Skończyłem...

i Czekam...

Home - nie ma zenda jak dobrze pamiętam

Nazwa - na dwoje baba wróżyła (albo działa albo nie działa)

Hekko ma dedykowane pakiety hostingowe pod OmniADD i na pewno Cię nie wyrzuci: https://www.hekko.pl/hosting_www_pod_narzed...eo.html

Wiem że masz spory przemiał tego więc proponuję pewne rozwiązanie lub opcja 2 VPS i wszystkie OmniADD tam wpakuj

U mnie podobnie. Może 1/5 z całej bazy precli działa. Próbowałem już na wszystkie możliwe sposoby. Zmieniałem i dodawałem nowe artykuły. Nawet przelogowanie nie pomogło. Jedyną szansę widzę w OmniPress 2. Kiedy możemy się go spodziewać? Nie ma na co czekać, gdyż aktualnie skuteczność dodawarki znacznie spadła.

seowyszbanner.gif

gdyż aktualnie skuteczność dodawarki znacznie spadła.

Zupełnie mylisz pojęcia soprano, spadła jakość bazy publicznej a nie dodawarki, już ot dawna nikt nie chce stawic nic za darmo. Mysle ze za jakis czas publiczna baza katalogów i precli całkowicie zniknie. Miałem w publicznej bazie ok 300 webmini i 100+ easydirow, ludzie dodają totalny syf, SITE z tego marne, wiec moim zdaniem niema żadnych profitów od udostępnienia dla wszystkich jechania po tych katalogach czy preclach. lepiej postawić to pod siebie, site generować można w bardziej rozsądny i skuteczny sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności