Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jak pisałem 99% ludzi stawi coś w publiczna bazę dla SITE, z racji zmiany algo i coraz większego chamstwa dodających nie jest to już taka skuteczna metoda jak wcześniej.

OmniPres V2 może buc naprawdę dobrym dopalaczem bazy publicznej, jak każdy właściciel dodawarki postawi 50 szt to było całkiem całkiem, ale nie wierze w takie rzeczy, większość chce dodawać komuś a nie udostępniać swoje :P

Przydała się by jakaś zachętą, w postacie jakiś punktów, lub dostęp do OmniPress tylko dla tych co dołożyli wymagana ilość do bazy, to tylko takie przemyślenia. ja wole polegać na sobie, wiec czy baza publiczna istnieje czy nie jakoś za bardzo mnie nie rusza, a co kolwiek link to link jazdy się liczę

it_management tak, sprawdzałem mam w V4 (3 sz zewnętrzne crony podłączone), już ponad rok z zwykłego szared mnie nie wywalili, a V5 nie próbowałem jeszcze wiec nie powiem

Ja też postawię trochę OmniPressów. Świetnym rozwiązaniem byłby dostęp do tej bazy za dodanie odpowiedniej liczby katalogów. Dodatkowym atutem będzie to, że do tych skryptów będzie mógł dodawać tylko omniadd.

EDIT: Czy dałoby się wprowadzić w omniadd przycisk automatycznie kasujący błędy i dodający projekt do harmonogramu? Taki jakby "re-add". Aktualnie muszę kasować błędy i wybierać zdefiniowane w projekcie katalogi, a tak to skrypt robiłby to za mnie.

seowyszbanner.gif

it_management, raczej nie, chyba że się coś zmieniło. Kiedyś testowaliśmy tą opcję to mieszał się w katalogach. Są za to inne na sposoby. W 1 dzień można załatwić nawet 300 projektów do wszystkich katalogów.

it_management, raczej nie, chyba że się coś zmieniło. Kiedyś testowaliśmy tą opcję to mieszał się w katalogach. Są za to inne na sposoby. W 1 dzień można załatwić nawet 300 projektów do wszystkich katalogów.

Hekko mógłbyś rozwinąć?

Czy komuś udało się pobrać z ich panelu rachunek ?

Ja dostaję : FPDF error: Unsupported font type: TrueTypeUnicode

M

Dodam, że OCZYWIŚCIE jestem totalnie olewany po zakupie z tym problemem - ZERO odpowiedzi. Nie dziwi mnie to zresztą nic, a nic - mają totalnie w d.... klientów. Soft jakoś działa, kasa wpływa, to są zadowoleni.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

it_management tak, sprawdzałem mam w V4 (3 sz zewnętrzne crony podłączone), już ponad rok z zwykłego szared mnie nie wywalili, a V5 nie próbowałem jeszcze wiec nie powiem

w v4 wszystkie odpalone crony, zwracaja te same wartosci w tym samym czasie

ok

ok

keep alive

ok

itd

jak masz jeszcze v4 to mozesz sprawdzic

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@soprano myślimy nad tym, narazie jeszcze się zastanawiamy ale to dobry pomysł.

Co do OmniPress będzie w następnej aktualizacji (nie tej) w tej będzie zmienione logowanie na precle żeby było jeszcze bardziej automatycznie, baza sama się będzie przelogowywała. Rozwiąże to też problem z logowaniem na bazie prv który prawdopodobnie pojawił się już jakiś czas temu a był trudny do namierzenia. Dodamy też parę grup Wordpress prv. Aktualizacja planowana jest na dzisiaj.

Jeśli chodzi o więcej szczegółów co do OmniPress będzie on darmowy i od tego nie odejdziemy, a dodawać będzie można jedynie ręcznie i przez OmniADD (jest zabezpieczone). Więcej szczegółów wkrótce.

Planujemy też już od jakiegoś czasu uruchomić prywatną bazę Wordpress. Będzie to następna rzecz która wejdzie w skład OmniADD. Reszte planów omawialiśmy kilka stron wcześniej czyli głównie rozwój w strone dodatków np dodawanie do seoków i rozwijanie OmniCheckera szukającego linków do wpisów.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Do tego trzeba mieć dedyka/vpsa lub hosting pod omni u nas :D

Piszemy prosty skrypt w bashu z nieskończoną pętlą, w której uruchamiamy zadanie wget.

My posiadamy takie gotowe, włączamy klientom hostingu omni na życzenie.

Ja biorę na test vps pod omniadd, bardzo jestem zrażony do tego hostingu za te śmieszne blokady, więc na spokojnie na testy kilka dni wchodzę.

Dedykowany hosting dla Omniaddow z uwagi na ograniczenia kopi mija si e z celem. Jest po prostu za drogi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności