Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

djurek, Twoje argumenty są niczym nie poparte. A hosting sprzedaje się bardzo dobrze, dziękuję:D

it_management, mniej więcej. Możesz oczywiście dodać wszystkie crony do skryptu, lub każdy z osobna. Możesz też zrobić pętle for z określoną liczbą wywołań.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprzedam OmniADD v5, kupiony za 450 pln. Nie uruchomiony, ale zainstalowany.

Nie nadaje się do moich potrzeb, nie posiada prywatnych baz danych (po update ma miec ich max 5). Jak twierdzi Koyotek podział na większa ilość baz danych "przeciaży maszynę" - a jak kupując to oprogramowanie byłem zapewniony że obsługuje bazy prywatne. Nie ma demo, nie ma instrukcji - można sobie wyobrażać że to jak publiker :D Jest prawie jak publiker :D

Tak czy inaczej bardziej przyda mi się następny publiker niż to coś, więc licencja na sprzedaż.

Cena do uzgodnienia, oferty na PM.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

djurek, Twoje argumenty są niczym nie poparte. A hosting sprzedaje się bardzo dobrze, dziękuję:D

it_management, mniej więcej. Możesz oczywiście dodać wszystkie crony do skryptu, lub każdy z osobna. Możesz też zrobić pętle for z określoną liczbą wywołań.

Mam u Was 4 serwery z zapleczowymi stronami WP- o takie to potowry tam trzymam, już o tym nie raz rozmawialiśmy czy na forum czy na mailach. Zawsze na zasadzie:

"Coś obciąża, ale nie wiemy co - dokup pakiet"

Kiedyś nie było takich problemów ale co poradzić, mam nadzieje ze na VPS tak nie wałkujecie.

Ile razy mamy tłumaczyć, ze zliczane jest CPU wszystkich Twoich procesów i nie ma możliwości sprawdzenia co konkretnie za skrypt?

Ha, zaraz napiszesz, że inne firmy podają. Jasne, bo zliczają metodą, która nie jest w ogóle miarodajna. Zapraszam do lektury nt. process accounting w systemach linux.

Publicznie oskarżasz nas o oszustwo.

edit: Sprawdziłem. Czy mam publicznie podać ile to masz tego na tych serwerach, które rzekomo nie wiadomo skąd i jak przekraczają obciążenie i masz do nas pretensje?

Ilość stron: ponad 200 opartych o Wordpress (lub inne podobne) na jednym koncie.. zlituj się..

dobra by była jakaś alternatywa dla tej publicznej bazy
Alternatywa dla beznadziejnej publicznej bazy wysoce pożądana. Mimo że wydanie OmniPress II i WP Priv miało być z tydzień czy dwa temu ale urlopy... to czekam nadal utęsknienie.

Bardzo liczę, że będzie zrobiona z przemyślunkiem, nie zaś komuny - dostęp do obszerności bazy każdemu podług wkładu do niej. Fajnie jeśli byłoby premiowane (ale bez minimalnych limitów przyjęcia do systemu - po prostu premiowane) IP, BL tak jak w swl. W końcu dla mocy robimy zamkniętą bazę w odpowiedzi dla jej braku w publicznej

Alternatywą dla bazy publicznej jest baza prywatna, a tą chyba można dodać do omniadd ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Wie ktoś może czy wystawiają oni faktury?

Właśnie jestem na etapie żebrania o rachunek (poszło info w ich panelu, poszło info w GG). Totalna olewka w tym zakresie.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności