Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@moskit - nie ma problemu zakładamy że każdy ma swoje bazy ale jeśli nie masz to .... (doszły nowe bazy więc system się trochę zmienił)

Do 2-3h udostępnimy wam pliczek który zrobi eksporcik starych adresów ze starej wersji i będzie można dodać sobie od nowa - jeśli ktoś nie ma bazy zapisanej prywatnej (dane nie zostały w żaden sposób utracone)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pliczek - eksporcik ... hmmmm znaczy sie bubel tak ?:) a {sory|sorki|przepraszamy|aj!|przepraszam|o kurcze|hahaha ale wtopa} jak zwykle nie przeszło?:) po prostu zrobiłem za szybko updejt:)

Ja swoja baze prywatnych WP w omni mam , tylko w szczegółach zostały mi jedynie te poprawnie zarejestrowane, nie ma natomiast tego co widać wyżej.

W ogóle nie wiem czy Ty nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi, czy ja nie rozumiem Twojej :D ale zobaczymy co ten pliczunieniek zdziała:)

@moskit - jak masz zapisaną bazę swoją to dodajesz ją od nowa (system przeleci tylko te których nie masz w bazie dodanych jeszcze czyli założone konta)

Plik da Ci możliwość pobrania jakie adresy miałeś w oczekiwaniu na maila żebyś mógł tylko je dodać od nowa

pliczek - eksporcik ... hmmmm znaczy sie bubel tak ?:) a {sory|sorki|przepraszamy|aj!|przepraszam|o kurcze|hahaha ale wtopa} jak zwykle nie przeszło?:) po prostu zrobiłem za szybko updejt:)

Skąd to znam. Na v4 też rozwalili mi kiedyś prywatną bazę precli właśnie nowym updatem. Problemu nie zauważyli...........

Ku przypomnieniu - czekam na rachunek. Który to już dzień???

Mam nadzieję, że jakiś potencjalny klient i to nie jeden widząc jak OLEWA się użytkowników wybierze konkurencję.

Gdyby GENERAŁ zrobił dodawarkę kupił bym u niego nawet dwa razy droższą w ciemno. Bez wątpienia dzięki rzetelności (jak na Seokatalogu) zarobił by kolejną porcję niezłej kasy.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

PS: @sleaquit i po co dogadujesz jak się nie znasz na temacie i nie wiesz w czym jest problem ? - pisanie dla pisania raczej mija się z celem

gdybym chcial ci dogadac napisalbym ze czesc maili z rejestracji takze z publicznej bazy trafia do kosza na poczcie, nie jest to wiec problem tylko i wylacznie prywatnej bazy hehe

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Do 2-3h udostępnimy wam pliczek który zrobi eksporcik starych adresów ze starej wersji i będzie można dodać sobie od nowa - jeśli ktoś nie ma bazy zapisanej prywatnej (dane nie zostały w żaden sposób utracone)

Plik do poprawy bazy danych. Nie została ona rozwalona, po prostu zmeinione zostały zasady pobierania adresów katalogów z bazy danych.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@soprano - są już w bazie publicznej więc ich nie można dodać do prywatnej bazy (czekały aż się zaindeksują i tam poleciały - system tylko zaindeksowane przyjmuje)

@sleaquit - konkrety proszę a nie ogólniki (przykład maila + katalog) lub sam adres kilku takich WP które są w publicznej i przychodzą meila a system je oleje

A ja mam inną rzecz. Miałem prywatną listę otwartymini. Nadal jest. Jak dam, żeby uruchomić wszystkie prywatne, to się uruchomi, ale w polu, gdzie mogę wybrać uruchamiane skrypty (Harmonogram) NIE MA TEGO. Nawet wyczyściłem wszystko i - bo podobno nowe zasady dodawania - wgrałem na nowo. I nadal nie ma w pulu HARMONOGRAM prywatnych otwartymini. Przy dodawaniu katalogów na szczęście było.

Może jakaś podpowiedź...

Czy działa wam opcja czyszczenia błędów w danym projekcie? Gdy kliknę na projekt i wybiorę np. wordpress, to pojawi mi się strona. Mam tam opcję "wyczyść błędy", która u mnie nie działa. Da się je za to wykasować poprzez PODSUMOWANIE. Czy u was jest podobnie?

EDIT: Coś ta aktualizacja namieszała. Skasowałem błędy przez zakładkę PODSUMOWANIE, a mimo to nie pojawiły się one do ponownego dodania w wyborze zadań do harmonogramu :/.

seowyszbanner.gif

Oto screen. Mam zarejestrowanych ponad 1100 wordpressów z bazy publicznej. Dodał do 352. Wyczyściłem błędy przez zakładkę PODSUMOWANIE (inaczej się nie da) i pupa. Nie da się ich ponownie dodać do projektu, gdyż nie ma ich na liście.

21205577132452089079_thumb.jpg

seowyszbanner.gif

@Remiss - tu się z tobą zgadzam dlatego teraz skupiamy się tylko na poprawie kodu / wyeliminowaniu możliwych błędów tak więc od września dopiero będą aktualizacje o nowe opcje

@soprano - ok sprawdzimy najszybciej jak się da (chyba nie będzie wolnej niedzieli)

@zajacgd - j/w

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności