Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Wy płatny suport 75 zeta za rozwiązanie problemu z FAQ.

To ja mam pytanie, komu Klienci po kolejnym "udanym" i "sprawdzonym" przez Was update mają i na ile wystawić te rachunki?

Nie piszę tego by dogryźć. Pokazuje to tylko, że każdy kij ma dwa końce. Zamiast pisac o płatnym supporcie nastepnym razem cieszcie, się, że macie darmowych betatesterów, którzy na żywym organizmie Wam soft testują :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a u mnie "Domyślna ilość dodawanych" stron jest 50 i nie mogę tego w żaden sposób zmienić - po każdym zapisaniu wraca znowu 50

ale o wiele gorszy błąd to przy "Szczegóły" nazwy skryptów nie odpowiadają skryptom tzn pod webmini są freebloges itp

Automat do zakładania i postowania na blogach web 2.0

877lqaum.png

Nie dodaje do nowych precli z listy prywatnej. Jest błąd dodania. Przed update było wszystko ok.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

a u mnie "Domyślna ilość dodawanych" stron jest 50 i nie mogę tego w żaden sposób zmienić - po każdym zapisaniu wraca znowu 50

To i tak masz spoko, bo u mnie 210 i nijak tego zmienić nie można :) No i mi coś omniping nie działa - kolejka rośnie i nic. Coś się nieźle pokaszaniło

ps. W ustawieniach rzeczywiście jest 210 i zmienić nie można, ale jak się sprawdzi w harmonogramie, to tam się pojawia 20.

Btw. przeglądam sobie właśnie raport z dodania do bazy publicznych WP i bardzo wielu przypadkach w tekście są usunięte oryginalne linki i zastąpione innymi bądź po prostu wykasowane... Może przefiltrujecie bazę?, bo nie zamierzam zapełniać oryginalnymi treściami blogów jakimś "cwaniaczkom"!

ssebo - już nie przesadzaj. Ja też zgłaszam jakieś uwagi, ale w sumie to nie są rzeczy zasadnicze, choć nie powinny mieć miejsca. A twoje "mądrości" nic nie wnoszą. Sorki - ale nie bardzo mi się podobają takie posty między wódkę a zakąske, które nic nie wnoszą, chyba, że zaistnienie. Jak już dyskutujemy o problemach konkretnych, to pisz, gdy będziesz miał coś do dodania.

A tak w ogóle omniadd u mnie dodaje i bez problemów. I sądzę, że wkrótce błędy zostaną usunięte.

@zajacgd - dyskusja jest wskazana i to jeszcze w takim temacie jak OmniADD. Jakbyśmy siedzieli cicho to OmniADD by nie istniało.

Oczywiście do działania Omni nie mam żadnych pretensji bo mimo małej skuteczności jest to jedyny program o lekkim i szybkim działaniu oraz przyjemnym Panelu. Jedno zastrzeżenie to support oraz nie sprawdzone aktualizacje do końca. Jestem za tym aby była jedna aktualizacja miesięcznie ale konkretna a nie parę które niestety ale również pogarszają działanie dodawarki.

@zajacgd - dyskusja jest wskazana i to jeszcze w takim temacie jak OmniADD. Jakbyśmy siedzieli cicho to OmniADD by nie istniało.

No właśnie o to chodzi - dyskusja, Twój głos nijak się ma do dyskusji. Powiedz jaki masz problem albo żadnego nie masz po updacie - to będzie głos w dyskusji.

Gadać każdy może, bo to jest forum, więc sobie dalej gadaj, choć mógłbyś uszanować tych, którzy są bezpośrednio zainteresowani, a swoje opinie nic nie wnoszące do tego co teraz, zostawisz na spokojniejszy czas.

EOT

Ja na razie nie aktualizuje - po raz pierwszy się wstrzymam. Jak czytam poprzednie posty to płakać mi się chce że to wszystko dzieje się na naszej skórze. Niedługo będą same aktualizacje krytyczne...

@zajacgd - nie wiem po co Ty dyskutujesz na temat mojej wypowiedzi, która jest jasna i widocznie nie umiesz czytać. Nie aktualizowałem jeszcze powtórzę po raz drugi bo chce uniknąć błędów (pierwszy raz bo puki co z aktualizacjami byłem na bieżąco) i tyle... Nie nabijaj sobie postów na byle głupoty. Poczekam na krytyczną aktualizacje bo te im lepiej wychodzą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności