Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Komentator a wbudowane proxy.

Dodawanie bezpośrednie 2000 udanych na 3000 nie.

Dodawanie przez proxy 100 udanych na 7000 nie.

Jak u Was?

Dodawałem.

1 raz bez proxy

2 raz z proxy

3 raz bez

czyli to nie wina listy.

Dodaje dosyć wolno. 50 k to na kilka dni.

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę mniej będziemy pisać na forum - zajmujemy się wszystkimi zgłoszeniami po kolei tak więc przepraszam że nie piszę pod każdym zgłoszeniem. Raz zgłoszony problem jest sprawdzany i realizowane poprawki jeśli tego wymagane - nie ma potrzeby 10x pisać tego samego (tak po za protokołem)

Może i czasem :) jestem grubo skórny za co mogę tylko przeprosić i nic nie usprawiedliwia mojego stosunku do wypowiedzi - dlatego od dziś zaczynam w 100% przestrzegać swojego czasu pracy (patrz stopka) dla użytkowników Omni (to samo będzie się tyczyło naszych pracowników na tym forum)

Obecnie kończymy już pisanie panelu dla prywatnych baz użytkowników - całkowicie będzie to nie zależne od OmniADD i darmowe dla użytkowników OmniADD tak jak obiecałem (każdy będzie miał swój panel gdzie będzie zarządzał dostępami do swoich WP prywatnych - 1 kliknięciem udzieli się dostępu użytkownikowi X i tak samo jednym kliknięciem zabroni dostępu i usunie wszystkie jego posty jak np złamie regulamin) - Nie będziemy tutaj występować jako pośrednicy etc wszystko załatwia się między sobą klient <-> sprzedawca bazy

Po premierze tego "dodatku" będzie stworzona specjalna strona na którą będą kierowani wszyscy użytkownicy chcący wykupić dostęp do prywatnych baz (coś na wzór tablicy ofert)

Też planujemy udostępnić multi instalator WP na swoich domenach z wgranymi wszystkimi potrzebnymi i aktywnymi wtyczkami etc. - to też penie będzie darmowe dla użytkowników OmniADD ale jeszcze nic na 100% pewnego nie powiem w tym momencie

Kolejny będzie OmniPRESS v2 z multi instalatorem - dostępne za FREE

Co do samego OmniADD skupiamy się teraz tylko na samym czyszczeniu kodu i poprawy błędów jakie zostały zgłoszone!!!

Jak się dobrze postaramy do 1 września wszystko zostanie zrealizowane

PS: Za panele odpowiedzialna jest inna osoba która nie ma wpływu na czas prac związanych z OmniADD więc nie koliduje to w żaden sposób z naszymi pracami głównymi

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Ciekawe - sprawdzałem jest normalnie do pobrania

Osobiście radzę się wstrzymać z aktualizacją do czasu poprawienia błędów zgłoszonych przez użytkowników nad którymi siedzimy od samego rana - najważniejsze poprawki będą dziś już zrobione

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pytanko, nie było mnie pare dni dziś zaglądam do omni a tam:

"Błąd : Nie zainstalowana licencja. Uruchom plik "

O co chodzi ?

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@straseusz Uruchom plik install.php

Update będzie najprawdopodobniej jutro, dziś wypuścimy do autoaktualizacji poprawkę do poprzedniej wersji rozwiązującą wszystkie problemy, czekam jeszcze tylko na odpowiedzi niektórych osób na pw które zgłosiły błędy a nie znalazłem ich w żadnej z moich zainstalowanych wersji.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

agape -> pojawia się:

"Błąd : 5000"

A druga sprawa - mam nadzieje że projekty aktualne się nie skasują ?

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@straseusz nie kasują, podaj mi proszę na pw swój klucz, sprawdzę i dam Ci odpowiedź.

Klucz jest w pliku licencja.zl, ostatnia linijka Verification-Code = [klucz] albo podaj mi adres to sam sprawdzę.

@straseusz napisałem Ci już na pw, miałeś licencje na inny adres. Usuń poprzedni z omnipanel.pl i uruchom OmniADD z nowego adresu.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

dodatkowo chcialem jeszcze zwrocic uwage na 1 wazny pkt:

- po ostatniej aktualizacji obciazenie CPU wzroslo 10-krotnie (wg informacji mialo o polowe spasc), w dniu dzisiejszym usunalem instalacje i po instalacji wersji z omnipanel (poprzedniej v521) wszystko wrocilo do normy

polecam sprawdzic obciazenia w ostatnich dniach (po aktualizacji) i rowniez Panowie z Omni - sprawdzcie jak to u was bedzie wygladac

- przyczyna moglo byc albo zapetlenie skryptu albo jakis blad przy autoaktualizacji (wszystko dzialalo poprawnie za wyjatkiem obciazenia CPU)

ogolnie jakby co statystyki posiadam do wgladu

ja narazie zostaje przy v521

pozdrawiam

Na autoaktualizacji jest poprawka do poprzedniego update. Ta wersja ma numer 5.2.3.

Podsumowanie poprzedniego update.

W poprzedniej aktualizacji pojawiły się dwa błędy. Jeden powodował wszystkie problemy, był spowodowany dodaniem sortowania do listy "szczegóły" co pozmieniało id, trudno było to wychwycić, wybaczcie. Drugi błąd to zmiana domyślnego limitu dodawania stron, poprawione.

Zgłoszone zostały jeszcze 3 błędy gdzie okazało się że ich w ogóle nie ma. Dostaliśmy również zgłoszenia o znikających mailach, wiemy gdzie jest problem i właśnie to testujemy. Najprawdopodobniej jest to błąd połączenia, zapewne wstawimy przy tym możliwość ponawiania. Jest on na poziomie weryfikacji czy jest to wp czy nie. Kod był od zawsze, ale teraz dopiero zauważyliśmy skalę tego rodzaju błędów, dla tego to badamy.

@nmx uruchomiliśmy jakiś czas temu OmniADD na swoim serwerze i sprawdzaliśmy obciążenie, niczego nie zauważyliśmy. Podeślij/daj dostęp do logów proszę.

U mnie ta ostatnia aktualizacja się nie instaluje, tzn. niby się aktualizuje, ale po aktualizacji nadal jest 5.2.2 - i w update cały czas pokazuje "Dostępna jest aktualizacja programu!".

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

u mnie to samo ;)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Teraz poszło i nawet wersję zmienił ma Wersja: v5.2.3+

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności