Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ok, czyli tak jak myślałem...

a czemu nie możecie w przypadku bazy prywatnej zrobić tak jak w przypadku publicznej? żeby to omni zarejestrowało się w tych WP?

rozumiem, że w bazie prywatnej mogą być umieszczane przez niektórych użytkowników WP prywatne, w sensie takie, w których tylko dana osoba może dodawać i nie upublicznia precla, ale mogą też być tam umieszczane (i tak pewnie będzie częsciej) po prostu zwykłe precle, które użytkownik zbierał sobie sam i po prostu nie chciałby się nimi dzielić (żeby ich nie zaspamowano itp.) dodając do bazy publicznej.

tzn. w jakiejś aktualizacji?;) bo o v5 to właśnie rozmawiamy :)

no to... trzeba czekać..ale myślę, że to ważna funkcjonalność.

Dziękuję za odpowiedzi :P przydałby się ktoś tak szybki na gg... bo tam bardzo słabo z szybkością odpowiedzi..

@moskit Tak chodziło mi o aktualizacje. Możesz się odezwać na support pod gg 506667. Ale przeczytaj sobie najpierw FAQ, bo tam jest wszystko wyjaśnione co powinieneś wiedzieć.

@monterek ustaw dobrze maila. Login i hasło do poczty o2 muszą być takie same. Jak masz dobrze ustawione przeczytaj FAQ i ustaw jeszcze raz maila.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

jak tam statystyki WP u innych?:)

Katalogi wordpress

Oczekujących na rejestrację: 0

Oczekujących na e-maila: 313

Wyłączona rejestracja: 169 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 1030 [Ponów próbę] [Lista]

Pomyślnie zarejestrowano: 536 [Lista]

@kojotek, tak chodzi mi o te adresy na które nie można się doczekać z wiadomością email aktywującą konto...

@kazek76 ty jesteś chyba posiadaczem największej bazy zarejestrowanych precli :)

Ps. czy chcecie, aby ten temat był śmietnikiem? Po co takie poruszenia, aby podawać kto jaką ma bazę... napiszcie sobie w stopce profilu jaką macie bazę i wszyscy będą wiedzieć... Później jak będę chciał szukać informacji o problemie to będę miał tysiące postów typu: ja mam bazę taką, a ja mam taką, e tam, a ja mam więcej o 2 kont itp...

Teraz zobaczyłem również, że jest bardzo dużo wpisów w preclach, które nie są odnotowywane, czyli wpis dodany, a w szczegółach WP mam odnośnik do strony głównej, jak wchodzę na stronę główną to wpis jest opublikowany. v5 nie zbiera wszystkich adresów...

multikomto

@Blastowiec czasem wp nie podają prawidłowego adresu albo nawet w ogóle nie podają żadnego. Poprawialiśmy to ale jeszcze będziemy udoskonalali. Jest jeszcze taka możliwość, że to był blog moderowany, z niektórych nie da się wyciągnąc adresu bo w panelu podaje inny niż jest po zaakceptowaniu. Nie da się tego ominąć. Co najlepsze są precle moderowane gdzie raz na jakis czas (czasem raz dziennie) wchodzi admin i akceptuje wszystko od góry do dołu (pomijam sens takiego rozwiązania).

Dobry pomysł z przypomnieniem hasla, sprawdzimy to.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności