Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli ręcznie działa to znaczy że serwer nie wykonuje zadań - nic więcej (zbieg okoliczności z update) - nie ma innej opcji jak wina serwera (najlepiej napisać do admina z infem że cron tab nie działa i prośbą o restart usługi)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Możecie napisać jak działa autologowanie (kiedy się odbywa itp)?

Pytam bo dodałem do PRV dwa swoje blogi, rejestracja poszła, a za chiny nie mogę dodać tam tekstów... chyba, że jeszcze coś robię źle.

W logach mam:

1HTTP/1.1 200 OK Date: Mon, 29 Aug 2011 22:01:00 GMT Server: Apache/2.2.19 (Unix) mod_ssl/2.2.19 OpenSSL/0.9.8o DAV/2 mod_python/3.3.1 Python/2.6.6 mod_fastcgi/2.4.6 mod_wsgi/3.3 mod_fcgid/2.3.7-dev Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0 Pragma: no-cache X-Frame-Options: SAMEORIGIN X-Content-Type-Options: nosniff Last-Modified: Mon, 29 Aug 2011 22:01:00 GMT Vary: Accept-Encoding,User-Agent Content-Encoding: gzip Content-Length: 20 Content-Type: text/html; charset=UTF-8

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@mj_2000 - komunikat mówi że wszystko jest OK czemu nie dodaje hmmm

Opcja 1

- masz może wypiekacza wtyczkę ?

- jakieś dziwne wtyczki ?

- czy nowy użytkownik ma prawidłowe uprawnienia ?

Zaloguj się do WP jako admin i zobacz sobie co się z tymi wpisami dzieje (czy przypadkiem nie poleciały jako szkice) lub coś jeszcze innego się tam nie dzieje złego.

Opcja 2

Podeślij owe adresy do agape to się je sprawdzi i spróbujemy coś tam dodać (mile widziany dostęp ADMINA w takim przypadku bo tylko tak może się okazać że można znaleźć błąd)

Mam na jednym ma wypiekacza, ale wpisy nie wchodzą nawet jako szkice. Drugi jest totalnie świeży, postawiony do testów - bez żadnych wtyczek. Uprawnienia sprawdziłem logując się ręcznie... wtedy wpis wchodzi.

Wysyłam namiary do agape.

Śledź odwiedzających Twoją stronę opartą o WordPress -> Pobierz bezpłatnie WP Tao

@mj_2000 przy weryfikowaniu wersji precli mamy warunek na który się nie załapują niektóre katalogi, wychodzą poza zakres. W następnej wersji będzie zwiększony zakres do weryfikacji, dotyczy to małej grupy wp.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Kiedy będzie dostępna nowa wersja omnipress v2 z multiinstalatorem? Czy to kwestia dni czy tygodni?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

@Elegant - kwestia godzin czyli poprawka na poprawki to dni :( (chcemy do końca tyg to już na cacy wypuścić - dziś ostatnie poprawki są nanoszone na znalezione błędy)

Udało nam się w teorii zmusić OmniPRESS v1 do współpracy z OmniADD v5 - zmiany powinny wejść w życie do 24h (nic pewnego na 100% niestety potrzebny jest czas aż się zaktualizują wszystkie kopie) - jest to pierwsze i ostatnie podejście do tematu omnipress v1

@ssebo u mnie działa :| Spróbuj jeszcze raz zaktualizować z auto albo z paczki na omnipanel.pl podmień plik views/_strony.php ewentualnie napisz mi na pw którą bazę z Twojej prv mogę usunąć i na jakim adresie to sprawdzę to u Ciebie.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności