Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Spróbuj jeszcze raz zaktualizować z auto albo z paczki

Mam jedno pytanie wobec powyższego : To aktualizacja 'auto' nie jest taka pewna ? Nie wiadomo, czy się zrobiła czy nie ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@ssebo u mnie działa :| Spróbuj jeszcze raz zaktualizować z auto albo z paczki na omnipanel.pl podmień plik views/_strony.php ewentualnie napisz mi na pw którą bazę z Twojej prv mogę usunąć i na jakim adresie to sprawdzę to u Ciebie.

Źle się może wyraziłem. Nie działa dla "lista" w PRV:

Oczekujących na e-maila: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Wyłączona rejestracja: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Inny błąd rejestracji: 0 [Ponów próbę] [Lista]

Pozdrawiam :)

Nie mam przycisku "Zaloguj się ponownie we wszystkich katalogach". Już go nie będę, czy u mnie jest coś nie tak? (mam tylko - zarejestruj ponownie).

Czytaj posty !!

Nie ma i nie będzie...

A taka sugestia do twórców aby np. w pierwszym poście dodawać info co w danej aktualizacji prowadzono - będzie wszystko w "kupie" :)

Pozdrawiam...

Pierwszy post - edycja jest nie możliwa trzeba by było "du**ę" truć modowi dość często o edycję posta więc można powiedzieć że jest to nie wykonalne :) - może zrobimy po prostu pliczek zmiany.txt

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

trzeba by było "du**ę" truć modowi dość często o edycję posta więc można powiedzieć że jest to niewykonalne

Kojotek, zawsze można spróbować :)

a przy takim rozwoju Twojej dodawarki to powinno pomóc co poniektórym :P

dymna.jpg

Witam,

Mam takie pytanie, przeglądnąłem temat: DonLinkage i zainteresowała mnie zawartość bazy katalogów i co zauważyłem:

OmniPress (266)

a dlaczego w OmniADD mamy tylko 144... chyba, że ta w/w wartość nie jest wartościowa...

Pozdrawiam... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności