Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zakupiłem dodawarkę, jednak martwi mnie bardzo niska skuteczność dodawania do WEBMINI na poziomie 40%.

Opisy jakie dodałem zawierają nie mniej niż 200 i nie więcej niż 300 znaków (zgodnie z zaleceniami przy ustawianiu projektu).

Czy coś źle zrobiłem czy skuteczność tak spadła?

Pozdrawiam.

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poszukujemy 3 - 5 osób do przetestowania nowych dodatków do OmniADD :

1 - panel zarządzania WP dla bazy OmniADD (publiczna / prywatna na płatność za dostęp)

2 - multi instalator WP

Wymagania jakie należy spełnić żeby dostać produkty do testów:

1 - posiadać hosting z panelem DA

2 - posiadać min 10 domen na 1 koncie (akceptujemy domeny regionalne (bez subdomen w obrębie domeny regionalnej) , domeny funkcionalne + 5 subdomen , domeny krajowe .pl i globalne np. com + 10 subdomen)

Jeśli chcesz pomóc w przetestowaniu w/w produktów proszę napisz na PW do mnie wraz z nr GG do siebie - zaznaczam że odpiszemy tylko osobą zaakceptowanym (oczywiście softy dla was zostaną za FREE bez ograniczeń licencyjnych które będą wprowadzone w dniu premiery)

Czas instalacji 10 WP to ok. 1 min :) z pełna konfiguracją i dostosowaniem wtyczek

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Omnichecker - coś robię źle ?

18 xxxxxxxxx.pl (195/310/310) 0 0 2011-08-29 w kolejce Usun Stop

Nie pokazuje mi żadnych zmiennych w tabeli znaleziono / nieznaleziono ?

Cron według wytycznych z F.A.Q - innych informacji nie znalazłem.

Jesteśmy Borg. Opuśćcie osłony i poddajcie wasze okręty. Wasza biologiczna i technologiczna odmienność stanie się częścią nas. Wasza kultura zostanie przystosowana do służenia nam. Opór jest daremny.

Slogan Borg, wypowiadany przed Asymilacją

"Star Trek: The next generation"

:)

Temat poruszany wielokrotnie, ale i tak wspomnę. Sprawdziłem logi dla freeglobes i w większości problemem był źle odczytany token. Czy Wy też macie ten problem czy inny ? Skuteczność 6% masakra

Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby ;)

Omnichecker - coś robię źle ?

18 xxxxxxxxx.pl (195/310/310) 0 0 2011-08-29 w kolejce Usun Stop

Nie pokazuje mi żadnych zmiennych w tabeli znaleziono / nieznaleziono ?

Cron według wytycznych z F.A.Q - innych informacji nie znalazłem.

mialem ten sam problem, ale po usunieciu i ponownym dodaniu poszlo

poza tym cron nazywa sie check nie checker

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@SqL - 6% czyli nie działa poprawnie OCR są 2 opcje

1 - brak GD2 na serwerze

2 - prawa do zapisu plików na serwerze (jeśli działa bez problemu auto aktualizacja to opcja 1 jak nie działa auto aktualizacja to opcja 2)

@SqL - 6% czyli nie działa poprawnie OCR są 2 opcje

1 - brak GD2 na serwerze

2 - prawa do zapisu plików na serwerze (jeśli działa bez problemu auto aktualizacja to opcja 1 jak nie działa auto aktualizacja to opcja 2)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Jaki Kojotek katalog jest odpowiedzialny za te captche lub tez jakie pliki, bo chce sprawdzic chmody. Niby przy instalacji i update mi pokazywal, ze musze recznie ustawic i dopiero po przestawieniu pozwolil odpalic dodawarke, ale wole to jeszcze raz zweryfikowac, bo tez mam sporo bledow.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

@kamjot zajrzyj w opcje->nauka webmini ma zabezpieczenie przed dodawarkami na pytania logiczne, musisz na nie odpowiedzieć a skuteczność wzrośnie, poza tym niektóre webmini pozwalają na dodawanie jedynie stron bądź artykułów, to co ma dodawać możesz zmienić w opcjach

@Carnagge ans/

Jutro będzie update poprawiający

* weryfikacja blogow na wordpress, poprawi błędy dodawania dla niektórych o czym była mowa pare postów temu

* poprawka w pingowaniu wpisów (była luka umożliwiająca zawieszenie skryptu przez co nie pingowało dalej)

* poprawka wyświetlania omnipress w kolumnie katalogów do dodawania

* wyłapywanie Wordpressów które "giną" w bazie mino że mail przychodzi (błędy połączenia) będzie można je ponawiać.

Zrobione również zostało dodawanie do OmniPressów v1 z czym od dawna był problem po stronie tego katalogu.

Jak narazie drobne błędy które zostały zgłaszane, paczka będzie dostępna narazie tylko na auto aktualizacji. Obecnie dopracowujemy jeszcze panel do Wordpress premium, lada chwila zaczną się testy.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Mam problem z cronami OmniAdd. Przy odpalenie bardzo często wyskakuje poniższy warning:

Warning: No license for this product ('OmniADW') - make sure zend_optimizer.license_path is properly configured in php.ini! in /var/www/omniadd3/cron_add.php on line 0

Warning: License check failed! in /var/www/omniadd3/cron_add.php on line 0

Przez to cron ma przerwę nawet 400 minut. Omniadd znajduje się na VPS.

Też tak miałem, dodaj:

zend_optimizer.license_path="/[ścieżka do omniadd]/licencja.zl"

do php.ini.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Zrobilem ze sklepu platność przez paypal.pl i zwrotnie otrzymalem komunikat ze strony

h..p://www.omniworld.pl/modules/paypal/payment/submit.php?fromPayPal=1&token=i tutaj tokem

Strona wyświetlila:

"

FPDF error: Unsupported font type: TrueTypeUnicode

"

Może się przyda żeby poprawić.

Przy wejściu na historie i szczegóły w pdf otrzymuje to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności