Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Lub wystarczy popatrzyć w maila w którym pisze że nie wystawiamy faktur i ta opcja została zablokowana w sklepie :)

Nie no zgadza się faktur VAT ale jakiś rachunek otrzymam czy nie mam mozliwosci doliczenia do kosztow firmy?

A co do błędu to chyba lepiej wyłączyć miniaturki na stronie i przekierowanie z paypala o poprawnej transakcji.

To tylko tak

85% ale co jakiś czas czyszczę błędy, wszystkie odpowiedzi uzupełnione i tylko jako arty lecą wpisy do webmini

edit:

OK 176476 Błąd 30724

nie uzywam do tego proxy, hosting współdzielony

opisy tak na ponad 300 znaków, 2-3 linki, uzupełnione keywordsy, nie przesadzam z ilością udanych dodań dziennie na dany projekt

ze 150 projektów chyba obecnie jest

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Używanie wbudowanego proxy drastycznie zmniejsza skuteczność dodawania (przynajmniej w moim przypadku).

Robiłem 3 próby i dałem sobie spokój.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

U mnie jak u IT - dodawanie wpisow do webmini - skutecznosc ok. 75%, dodawanie artykulow skutecznosc ok. 25%. Musze jeszcze raz sprawdzic bo to bylo jeszcze przed tym krytycznym updatem, ale dziwne, ze taka roznica miedzy wpisami, a artykulami jak system zabezpieczen jest ten sam.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Po godz.15 wyczyściłem, uzupełniłem naukę. Puściłem na wszystkie od razu dla 1 projektu.

64,17 procent.

Pobieżnie przeglądnąłem błędy - wiele wynika z tego, że strona w danej chwili nie działała lub już nie istniała.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Carnagge tu nie chodzi o system zabezpieczeń, jak już parę razy pisałem niektóre webmini pozwalają na dodawanie TYLKO stron, nie artykułów dla tego taka różnica i dla tego macie taką skuteczność.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności