Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Na auto aktualizacji jest nowa wersja zawierająca poprawki, oznaczona numerem 5.2.4+. Zmiany:

* weryfikacja blogow na wordpress, poprawi błędy dodawania dla niektórych o czym była mowa pare postów temu

* poprawka w pingowaniu wpisów (była luka umożliwiająca zawieszenie skryptu przez co nie pingowało dalej)

* poprawka wyświetlania omnipress w kolumnie katalogów do dodawania

* wyłapywanie Wordpressów które "giną" w bazie mino że mail przychodzi (błędy połączenia) będzie można je ponawiać.

* poprawa generowania RSS'ów

Zrobione również zostało dodawanie do OmniPressów v1 z czym od dawna był problem po stronie tego katalogu.

Obecnie dopisujemy ostatnie drobne funkcje do panelu Wordpress premium, dziś będzie skończone po czym zaczną się testy. Następną rzeczą jest integracja oraz opublikowanie OmniPress v2. Tak jak wordpress premium zawierać będzie on multi instalator pozwalający instalować masowo te skrypty. Po tym prawdopodobnie zajmiemy się Seokatalogami z wykorzystaniem po stronie serwera zewnętrznego programu opublikowanego na pio.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Po aktualizacji - omnipress - 64.58%

1 przebieg.

Pozdrawiam,

Mariusz

Edycja:

67.36% - 2 przebieg.

68.75% - 3 przebieg.

Edycja:

Czy komentatora da się trochę przyspieszyć?

W 5 dni przemielił tylko ok. 10 tys.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mam problem z modułem omnichecker. Chyba nie działa jak powinien bo od 2 dni nic nie zrobił pomimo uruchomionych 2 projektów.

Dodałem oczywiście zalecane komendy do crona, lecz coś jest chyba nie tak, bo próbując wywołać crona z przeglądarki otrzymuje komunikat:

Warning: include(./cron_checker.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/download/domains/mojadomena.pl/public_html/omniadd/zadanie_cron.php on line 17

Warning: include() [function.include]: Failed opening './cron_checker.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/download/domains/mojadomena.pll/public_html/omniadd/zadanie_cron.php on line 17

Coś jest źle zainstalowane?

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

Instalacja w katalogu - masz komunikat przecież a prosiliśmy nie raz i nie dwa żeby nie instalować w katalogach

No dobra. A jest jakiś szybki i bezbolesny sposób na przeniesienie instalacji do głównego katalogu domeny? Albo zrobienie tego tak żeby działało bez konieczności reinstalacji?

No chyba że wystarczy po prostu przenieść i tyle, ale nie wiem jak zareaguje na to baza danych.

Cóż mogę powiedzieć chciałeś masz - tak to jest jak się nie słucha tego co się mówi (nie wymyślamy sobie zasad dla zabawy i powiedz mi proszę po co mamy się męczyć skoro masz to w (_;_) )

1 - usuń instalację z panelu

2 - zainstaluj na nowej lokalizacji wpisując dostępy do starej bazy

Powinno zadziałać poprawnie ale nie dam sobie za to nic obciąć :) - Teoretycznie nic się nie uszkodzi praktycznie nie wiem bo nie sprawdzaliśmy takiej opcji

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Cóż mogę powiedzieć chciałeś masz - tak to jest jak się nie słucha tego co się mówi (nie wymyślamy sobie zasad dla zabawy i powiedz mi proszę po co mamy się męczyć skoro masz to w (_;_) )

1 - usuń instalację z panelu

2 - zainstaluj na nowej lokalizacji wpisując dostępy do starej bazy

Powinno zadziałać poprawnie ale nie dam sobie za to nic obciąć :) - Teoretycznie nic się nie uszkodzi praktycznie nie wiem bo nie sprawdzaliśmy takiej opcji

Panie Kojotek. Czytałem nie raz o Twoim podejściu do klienta, ale olewałem to bo myślałem że temat mnie nie będzie dotyczyć.

Mimo tego, że robisz dobry soft (chociaż skuteczność i tak widzę, że kuleje), nie zwalnia Cię z obowiązku (chociaż jaki to obowiązek - każdy kulturalny człowiek udzieliłby normalnej odpowiedzi) poszanowania osoby, która zapłaciła Ci pieniądze i teoretycznie w zakupowanym produkcie miała zagwarantowany support 24/7. Życzę Ci tylko, że by ta cała opryskliwość nie wróciła do Ciebie w późniejszym czasie (mój ulubiony cytat z z pewnej piosenki "Jak G** z siebie dajesz - to do Ciebie wraca")

Powinna to być prosta odpowiedź bez żadnych docinek.

I dziękuję bardzo za wskazówki :rolleyes:

jak u was wygląda szybkość dodawania, ile macie wpisów na dobę ?

PS. również zainstalowałem w katalogu, w instrukcji instalacji nie było wspomniane o tym, co lepsze przykłady w instrukcji są w katalogu.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Sprawdźcie omnitxt bo coś kuleje z generowaniem tekstów. Zmarnowałem już 5 bo chciałem wygenerować wzorowy opis dla omnipress. Spróbujcie wygenerować to sami zobaczycie o czym mówię. Po kliknięciu na "to", nie ma opisu, a omniadd się rozwala.

EDIT: Aha, to chyba problem z serwerem, bo wczoraj tekst wygenerował się bez zarzutu.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności