Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam,

Czy do omniadda jest jakaś instrukcja obsługi lub poradnik?

Nie ma ale masz tak:

- Instrukcję instalacji - Opis.txt

- FAQ czyli odpowiedzi na pytania ale pomagają w różnych problemach dotyczących OmniADD - aktualnie 69 punktów - konkretne odpowiedzi, wszystko tam znajdziesz...

P.S. Poradnik tutaj nie jest potrzebny, obsługa OmniADD jest bardzo prosta a wszelkie odpowiedzi znajdziesz w tym temacie ;)

po stworzeniu nowego projektu brakuje opcji podgląd(test) projektu, tak jak to jest w publikerze, sam się teraz złapałem że zrobiłem błąd w opisie przy dodawaniu linku. Czy można ustawić jeden projekt tak aby dodawał kilka stron? Tworzenie nowego projektu dla każdej zapleczówki z osobna zajmuje sporo czasu.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

@patro jakbyś dodawał jeden projekt do paru stron to suma katalogów Ci się niemiłosiernie dzieli.

Np. z powiedzmy 1 000 katalogów dla 8 stron w jednym projekcie miałbyś 125 katalogów na stronę. DUŻO lepiej skopiować opisy i utworzyć nowy projekt. Do przyśpieszenia tworzenie projektów stworzyliśmy dodatek OmniTXT (zakładka dodatki), ja dziś dodałem na nim 25 stron zapleczowych w niedługim czasie. Teraz dodaje kolejne 20 tego co mi zostało z listy moich katalogów.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@agape - Twoim zdaniem omnitxt nadaje się na źródło contentu do podlinkowania zaplecza wpisami w katalogach/wordpressach? Chciałbym spróbować tego rozwiązania ale wiadomo jaka jest jakość tekstu z omnitxt - obawiam się że IP mojej dodawarki zostanie pobanowane, a same wypisy wywalone przy pierwszej lepszej moderacji. W związku z powyższym - wg Ciebie warto męczyć się z ładnymi synonimizowanymi tekstami czy nie ma co się szczypać i brać treść do podlinkowania zaplecza z omnitxt?

@x1349 text z automatu to tekst z automatu, nie ma co się oszukiwać. Ja po prostu nie miałem czasu na zrobienie tego ręcznie a że zapleczówki były już długo linkowane normalnymi tekstami, pozwoliłem sobie na teksty z automatu, żeby przelecieć tą samą bazę jeszcze raz. Jeżeli chodzi o katalogi to są to moje webmini w ilości ~100, tam liczy się jedynie to żeby był link (jeśli mówimy o zdobywaniu punktów w e-weblink). Zależy jeszcze co linkujemy, spotkałem się juz z frazami gdzie mogłem wejść takimi tekstami przelatując całą bazę na raz ale są też takie gdzie lepiej mieć jak najlepsze teksty.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

@agape właśnie myślałem że będzie możliwość bez dzielenia bazy na poszczególne strony, w publikerze jest to ciekawie przemyślane, dodajemy projekt i potem wrzucamy dowolną ilość stron i każda z tych stron dodawana jest do wszystkich katalogów. Może się uda przy jakieś aktualizacji wprowadzić taką opcję :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności