Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanie (nie znalazłem tego w FAQ):

Czy jest możliwość przefiltrowania dodanych przeze mnie katalogów?

Przykładowo - katalog z prywatnej listy został "użyty" x razy, ale ani razu dodawanie nie zakończyło się sukcesem zostaje usunięty z listy. Prosty w napisaniu moduł, a wiele mógłby pomóc.

Jeśli taka opcja istnieje to przepraszam.

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Moje strony - Szczegóły - wybrany

proponuję dodać pod Wyczyść błędy

dodano - xxx

błędy - xxx

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Grupy wydają się nie być głupim pomysłem - aż dziw bierze że wcześniej nikt tego nie zaproponował z forumowiczów

Postaramy się to dość szybko wprowadzić w życie

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Stworzyłem sobie ostatnio nową bazę WordpressPRV (własne precle, odpowiednio skonfigurowane) i mam ich 111 a dodaje tylko do 35. W logach mam zawsze 1. Wyczyszczenie błędów i dodanie od początku nic nie daje. Co najdziwniejsze wszystkie wordpressy są takie same. Nie wiem czy dodawanie się pogorszyło po wyeliminowaniu opcji "zaloguj ponownie do wszystkich wordpressów" - mam takie przeczucie, że tak... Skuteczność dodawania do Publicznej bazy jest 28%...

Czy w opcjach byłaby możliwość wprowadzenia aby cron_add przy jednym uruchomieniu dodawał jeden wpis do wordpress ?

Albo wprowadzić tak aby próbowało np 5 razy dodawać wpis do wordpressa do którego się nie powiodło, jeśli się nie uda to idzie dalej. Bo widzę że trzeba parę razy wyczyścić bazę i po pewnym czasie dodaje do tych "1". Pasuje ten problem rozwiązać bo dużo z tym pracy jest... a przynajmniej zwiększa się skuteczność :P

Przy okazji czytałem wcześniej że nie zapisywało komuś pytań/ospowiedzi - czy zostało to rozwiązane bo mam ten sam problem ?

nadaj prawa katalogowi z dodatkami + dziedziczenie

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

U mnie skutecznosc na WP jest żadna.

Pokazuje co innego w statystykach, a jak klikam i sprawdzam linki to większość 404.

Testowałem baze prywatną WP ale zrezygnowałem ze względu na stałe przypisania linków.

Koyotek zrobił bardzo ciekawe, a raczej bardzo tendencyjne porównanie swojego narzędzia do konkurencji :P

OmniAdd5 30 pkt. Publiker 9 pkt. Adder8 -4 pkt.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

OK - puszczam znów na kopi testowej dodawanie nowego projektu zobaczymy czy spadnie skuteczność dodawania w stosunku do pierwszego projektu (baza publiczna i prywatna) tak więc mykam na miasto i jak wrócę zapodam wyniki - albo będzie coś do poprawki (nie wiem jaki będzie wynik)

Jeszcze dodam do porównania że na prywatne listy WP Publiker ma u mnie skutecznosc 97%. Te 3% to pewie już timeouty bo sie smietnik robi, a czesc WP na sqlite. Także tutaj nie ma porównania, nie wiem jak to wczesniej działało W OMNIADD bo możliwe ze lepiej - ale teraz nie za bardzo.

Kupie zaplecze pod SWL'e, a najchetniej całe konta. Propozycje na PM.

Więc co do autologowania - działa poprawnie przetestowane na dziesiątą stronę (jeszcze coś postaramy się udoskonalić)

Pospolite problemy jakie mają wpływ na dodawanie wpisów :

- ustawienie OmniADD na tryb szybki

- duża ilość logów na serwerze np 500 MB (powyżej 100 MB może już to być problematyczne)

- błędne dane do WP

(oba błędy w/w miały miejsce u IT)

Jeszcze temat dokładnie sprawdzamy - odnośnie bazy publicznej trochę padło wp nie można się tam wcale wbić więc tutaj zachęcam do sprawdzenia logów i upewnić się że w/w problemy nie występują w waszej kopi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności